Što ti (WHO) misliš tko si?

Ogorčenje zbog ‘otimanja suvereniteta državama bez presedana’ zbog kojeg bi ‘Svjetska zdravstvena organizacija mogla prisiliti Britaniju, SAD i Australiju na karantene u budućim pandemijama’ – piše britanski Daily Mail

Agencija UN-a – žestoko kritizirana zbog načina na koji je postupala tijekom covid pandemije – razmatra 300 amandmana na IHR (međunarodni zdravstveni ugovor).

Jedna navedena mjera, strahuju zastupnici i aktivisti kampanje, otvara vrata državama članicama da se moraju pridržavati svih savjeta izdanih tijekom budućih pandemija, poput uvođenja putovnica za cijepljenje i zatvaranja granica.
U njemu se navodi da se zemlje obvezuju da će se ‘obvezati slijediti preporuke WHO-a u svom međunarodnom javnozdravstvenom odgovoru’.

Izjava Molly Kingsley, osnivačice UsForThem, koja se tijekom pandemije borila da škole ostanu otvorene te da djeca ne moraju nositi maske: ‘WHO želi davati obvezujuće preporuke o stvarima kao što su karantena, obvezno cijepljenje, izolacija i ograničenja putovanja.’
Dodala je: ‘Morate se zapitati tko je WHO da sebi daje takve ovlasti?’

Grupa zastupnika uputila je pismo parlamentu, tražeći da se o takvim stvarima mora glasovati.
Zastupnica McVey je izjavila: ‘Planovi predstavljaju značajan pomak za organizaciju koja od savjetodavnog tijela postaje javnozdravstvena vlast s ovlastima prisile.
‘Ovo je posebno zabrinjavajuće kada uzmete u obzir loše rezultate WHO-a u pružanju dosljednih, jasnih i znanstveno utemeljenih savjeta za upravljanje međunarodnim epidemijama bolesti.’

Pomalo se i u mainstreamu probijaju glasovi neslaganja s WHO diktatorskim namjerama o preuzimanju ovlasti nad suverenim državama. Ukoliko se države članice slože s WHO prijedlozima, dovoljno će biti da netko kihne na usamljenom otoku pa da notorni Tedros proglasi izvanredno stanje, koje prema novim propisima, može trajati vječno, jer završetak krize može proglasiti isključivo WHO. A onda slijedi horor gori od onoga što smo doživjeli zadnje tri godine. Mogu što hoće – uskraćivanje kretanja, putovanja, globalni nadzor, cjepne putovnice, obavezno cijepljenje, zatvaranje… Što god im padne na pamet. Rješenje je izaći iz Svjetske zdravstvene organizacije, te na koncu raspustiti tu koruptivnu i štetnu organizaciju!

#NapustimoWHO
#ExitWHO

https://www.dailymail.co.uk/health/article-12127267/Britain-thrown-lockdown-future-World-Health-Organization.html