Svi imate tu odigrati ulogu

Svi imate tu odigrati ulogu – I odigrali su, jako su dobro odigrali krvavu ulogu monstruozne propagande za državno-farmaceutski kartel.

Sad kad se s odmakom gleda ovaj famozni video, jasno je i vidljivo da je Plenković znao što radi i što traži od medijskih kuća. Ne, nije tu bilo na djelu ono što se i sad kao mantra ponavlja – nije se znalo u početku koliko je to opasno, pa cijeli svijet je bio uplašen…

Ne, Plenković je znao da je ovdje na djelu složena globalistička akcija koja nema veze sa zdravljem. Vidi se po njegovom držanju, po riječima koje izgovara, on zna da mora odigrati svoju ulogu u ovoj operaciji, i prihvatio se toga revnosno. I jasno kaže splašenoj ekipi nasuprot sebe – svi imate tu odigrati ulogu!

A plaćenićki dnovinari, ako do tada nisu znali da je sve pomno planirano, u ovom su trenutku to znali. Jer, napetost u prostoriji se može osjetiti na snimci. Napetost i svojevrstan osjećaj da se događa nešto veliko. Da, dogodio se prvi korak u implementaciji „velikog reseta“. Briselski namjesnik i dalje nesmiljeno provodi svoj partijski zadatak – sad su na redu borba protiv klimatskih promjena i digitalizacija. Dnovinari također i dalje igraju svoje uloge, šireći laži i dezinformacije.

#HrvatskeSlugeAgende
#SveSuZnali