WHO

Svjetska zdravstvena organizacija (WHO)

WHO iza zatvorenih vrata dogovara izmjene u postojećem međunarodnom ugovoru te radi na novom globalnom ugovoru za buduće pandemije. Izmjene su takve prirode da direktno utječu na naše živote i našu slobodu.

Dragi čitatelji,

U narednom periodu ćemo krenuti s objavama koje će obrađivati temu WHO (Svjetska zdravstvena organizacija) i njihovu namjeru da se nametnu kao apsolutna vlast po pitanju svih zdravstvenih, a i ostalih segmenata u društvu. U zadnje tri godine smo doživjeli na vlastitoj koži što znači kad WHO proglasi „pandemiju“, koje su se odluke donosile i koliko sve skupa nema veze za zdravljem i blagostanjem ljudi.

Trenutno WHO iza zatvorenih vrata radi na pripremi takozvanog globalnog pandemijskog ugovora za sve buduće pandemije koje će doći (ili koje su planirali!). Uz to, paralelno rade i na izmjenama međunarodnog ugovora koji je trenutno važeći i obvezan za sve zemlje članice. Pripremljeni su amandmani na taj ugovor (IHR) koji pokazuju u kojem smjeru ide briga za naše zdravlje – radi se o sveobuhvatnom sustavu moći i kontrole u kojem su čovjeku oduzeta temeljna ljudska prava, a sve pod krinkom brige za opće dobro.

Novost je ta, da će ove promjene biti pravno obvezujuće za sve zemlje članice, pa će tako WHO moći propisati doslovno koju god mjeru i obavezu želi i država će to morati provesti.

Ovim objavama želimo skrenuti pozornost javnosti na ono što se događa iza naših leđa, te proširiti informacije na što više ljudi. Iznimno je bitno uvesti ovu temu u javni prostor i pokrenuti debatu. Mainstream mediji sakrivaju i ne objavljuju ništa vezano za ovu temu, pa sve ostaje na nama, ljudima koji se ne boje govoriti istinu makar imamo što izgubiti. Ili objavljuju ovako kako je prikazano u gornjem članku – mali nevažni članak pozicioniran na mjestu gdje ga nitko neće vidjeti.

O ovakvoj važnoj temi mora se pokrenuti javna rasprava, a na našem Saboru je da očuva Ustav i zakone Republike Hrvatske, umjesto da ih olako prepusti jednoj privatno financiranoj korporativnoj organizaciji.

Objave na temu WHO ćete moći pratiti i na našim ostalim medijskim kanalima.

https://t.me/SlobodniZajedno
https://www.facebook.com/SlobodniZAjedno1/