Tiha okupacija

Tiha okupacija dok je stanovništvo planete zaokupljeno nemilim događajima u Ukrajini

Daleko od očiju javnosti i bez izvještavanja mass medija u četvrtak( dan napada na Ukrajinu) je počeo događaj koji će utjecati na stanovništvo 194 zemlje svijeta.
Radi se o početku rasprave za usvajanje Pakta svih zemalja članica WHO / SZO o načinu upravljanja novom pandemijom.
Cilj dogovora.- Kad se proglasi nova pandemija sve zemlje članice WHO moraju nastupiti koordinirano po dogovorenim mjerama protokolima.

ŽENEVA, 24. veljače (Reuters) – U Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji u četvrtak počet će pregovori o novim pravilima za suočavanje s pandemijama, a cilj je sporazum koji će usvojiti 194 zemlje članice UN-ove zdravstvene agencije.
Države članice imaju rok u kolovozu za odlučivanje o početnoj verziji pakta, koji podržava glavni direktor WHO-a Tedros Adhanom Ghebreyesus.
Propisi su automatski pravno obvezujući za članove osim ako im se izričito protive.

Drago nam je što saborski zastupnik Marin Miletić otvoreno progovara o ovoj trenutno najvažnijoj temi i nadamo se da će i ostali zastupnici početi provjeravati što se zaista dogadja u svijetu i početi štititi interese hrvatskog naroda koji ih je izabrao.
Zanimljivo je da o svemu ovome progovaraju u velikom broju hrvatski gradjani, a da su zastupnici (čast rijetkim iznimkama) neinformirani ili nezainteresirani.

Mislite da je ovaj sporazum daleko?

Razmisli ponovno!!!
Ovo bi trebalo biti potpisano 1. ožujka 2022. “Konvencija, sporazum ili drugi međunarodni instrument koji je pravno obvezujući prema međunarodnom pravu.”
Čelnici zemalja sklopit će međunarodno obvezujući pravni sporazum sa Svjetskom zdravstvenom organizacijom, koji konačno potpisuje NAŠA PRAVA globalistima.