Tko kontrolira hranu, kontrolira i ljude

Prikazujemo isječak iz dokumentarnog filma Epoch TV „No farmers no food“ – Nema farmera, nema hrane, u kojem sudionici filma objašnjavaju što se krije iza ciljeva Agende 2030 i razvikanog „održivog razvoja“. – Tko kontrolira hranu, kontrolira i ljude.

Bill Gates, koji je eto stručnjak za sve i svašta, pa tako i za poljoprivredu, postao je najveći vlasnik poljoprivrednog zemljišta u Americi. Namjera te takozvane elite jest da poljoprivredom upravlja vlada ili privatni konzorcij. Cilj je da se više ne uzgaja stoka, kako bi se iz naših tanjura potpuno izbacili proteini životinjskog porijekla. Žele da jedemo bube i sintetsko meso, jer je to naravno dobro za planet.

U Americi je primjetan trend kako mega farme preuzimaju male i srednje farme, koje se ne mogu više nositi s rastućim propisima koje im država nameće. Kina je već po tom pitanju daleko odmakla, država preuzima male parcele od ljudi i seli ih u megagradove. To sve prolazi bez problema, jer teško da možemo očekivati pobunu u komunističkom sistemu.

No, možemo li očekivati pobunu u takozvanoj zapadnoj demokraciji? Prošle godine su u Nizozemskoj bili veliki prosvjedi poljoprivrednika, jer je vlada udarila čizmom na njih i krenula im zatvarati farme. Prema propisima EU, Nizozemska bi trebala ugasiti 50% svojih poljoprivrednih proizvođača. Sve naravno zbog spasa planete. Izgleda da spas planete za globaliste znači planeta bez živih bića.

Cilj ovog rata protiv farmera diljem svijeta je potpuna konsolidacija tj. preuzimanje poljoprivrede do 2030. godine.
Jer, onaj tko kontrolira hranu, taj kontrolira i ljude, a to je očito krajnji cilj ove agende.

Cijeli dokumentarac je na poveznici:
https://ept.ms/3LvZx6a