Tko upravlja Ursulom von der Leyen?

Prilog KLA.TV iz ljeta 2022. godine donosi informacije o biografiji i strelovitom političkom usponu Ursule von der Leyen. Političarka koja je u Njemačkoj prvo bila ministrica obitelji, pa ministrica obrane, nije uživala baš potporu javnosti i već su je tada pratili skandali. Izgleda da joj je modus operandi sklapanje netransparentnih ugovora preko SMS-ova i da joj je to uobičajena praksa, jer je to već napravila dok je bila ministrica obrane. Njemački mediji su kritički pisali o njenom imenovanju na mjesto predsjednice EK.

Također, po svemu sudeći, plagirala je svoj doktorat i „uljepšala“ si je životopis s navodom da je bila student gost na Stanfordu. Stanford se žalio i tvrdio da to nije istina, a onda je nenadano povukao optužbe. Prekid medijskih izvještaja o Ursulim skandalima i povlačenje Stanford optužbe poklapa se s Ursulim učestvovanjem na čak četiri Bilderberg konferencije.

Gospođa SMS ima uske veze i blisko surađuje s poznatim globalističkim akterima i organizacijama poput WEF-a i Klausa Schwaba, GAVI-a, Bill&Melinda Gates fondacija, Bilderberg skupina, Atlantski savez, Vijeće za vanjske odnose, Trilateralna komisija…
Uglavnom, sve poznati globalistički igrači koji stoje iza Agende 2030 i Velikog reseta.

Gledajući Ursuline nastupe i ponašanje, nije teško zaključiti da ona sama nije baš od neke velike pameti i opravdano je pitanje tko upravlja s Ursulom von der Leyen? S takvom praznom bezdušnom ljušturom doduše, nije ni teško upravljati. Ursula je vrlo korisna marioneta u rukama globalističkih psihopata, i jako dobro odrađuje svoj posao. Naravno, kad znamo da je cilj uništenje zemalja koje su trenutno u Europskoj uniji, onda je jasno da ona dobro radi svoj dio posla.

#StopAgenda2030

Izvor:
https://www.kla.tv/28745