kresimir pavelic

Traženje glavnog krivca za Covid prijevaru – na meti Anthony Fauci

Odlučio sam ovu kolumnu posvetiti jednom od ključnih kreatora prijevare zvane Covid. Na meti je Anthony Fauci.

U članku pod naslovom “Anthony Fauci sjedi na vrućoj političkoj stolici…” (Anthony Fauci Sits on the Political Hot Seat to be Blamed for the False Wuhan Lab Leak Psyop for COVID as REAL Crimes go Unaddressed – Vaccine Impact) piše o tome kako je ova prijevara započela i kome bi se trebalo suditi za izdaju i ratne zločine protiv javnosti SAD-a. Sve misli koje se odnose na Faucija ili na bolest Covid/“cjepivo“ Covid iznesene u ovom tekstu pripadaju uglavnom američkim autorima koji su ih objavili u citiranim tekstovima.

Nije na odmet spomenuti akciju ptičje gripe kao reprizu covid operacije. Svjetska zdravstvena organizacija upozorila je naime da ptičja gripa ima “potencijal za veliki utjecaj na javno zdravlje”.  Ova lažna tvrdnja uslijedila je nakon što je Meksikanac umro pozitivan na ptičju gripu.  Sve ukazuje na to da je potencijalna pandemija ptičje gripe ponavljanje krivotvorene pandemije covida. S covidom je jedan od ciljeva bio cijepiti svijet i čini se da ptičja gripa također ima to zajedničko svojstvo.  Cjepiva za covid nisu bila sigurna. Dakle, jesu li cjepiva protiv ptičje gripe sigurna? The bird flu operation is looking like a repeat of the covid operation. So are the vaccines safe? Pišem ovo iz razloga kako bih upozorio one naivnije da ne nasjedaju ponovo na istu stvar.

Health Impact News naziva operaciju Covid najsmrtonosnijim biološkim oružjem koje je ikada pušteno u ljudsku rasu. Možda će se neki pitati zašto pišem o Fauciju. Pa prije svega da ukažem na to kako tzv. znanost i poznati znanstvenici mogu izmanipulirati javnost i izazvati nevjerojatnu štetu. Naravno sada se Faucija pribija na križ i proglašava glavnim krivcem. Na svojoj poziciji direktora NIAID-a (National Institute of Allergy and Infectious Diseases) i jedan od glavnih umova iza vojne kampanje 2020. koju je proveo tadašnji vrhovni zapovjednik, predsjednik Donald Trump, i njegove vojne operacije Operation Warp Speed  omogućio da se ova prijevara dogodi i da izazove neslućene razmjere. Vidno potresen (navodno je čak u jednom trenutku i zaplakao) tvrdio je da nije pročitao sve projekte i potpore koje je potpisivao.

U intervjuu s Joe Roganom  vjerojatno ohrabren novom akcijom Tony Fauci nedavno je rekao da su necijepljeni “odgovorni” za “dodatnih 200.000 do 300.000 smrti” u Americi! To rade psihopati poput Faucija. Uvijek upiru prstom krivnje u nekog drugog. Stoga ne čudi da se Fauci također riješio svog višeg savjetnika, dr. Davida Morensa, nakon što su se pojavili osuđujući e-mailovi. “Izbrisat ću sve što ne želim vidjeti u New York Timesu.” “Trudim se uvijek komunicirati putem Gmaila jer je moja NIH e-pošta stalno zaštićena zakonom o informacijama.” Joe Rogan DESTROYS Fauci After Blaming Unvaxed for 300K Deaths

Faucijeva odgovornost

Jordan Schachtel piše kako je upravo Fauci odgovoran za napredovanje gomila prijevara, pokolja, nemara i patnje. Faucijev dosije kao glavnog čovjeka za koronavirus u dvije administracije Bijele kuće je jasan i neporeciv. On je najdestruktivnija sila 21. stoljeća i mora se smatrati odgovornim (https://www.dossier.today/p/fauci-is-the-single-most-destructive?utm_source=post-email-title&publication_id=69009&post_id= 145266886&utm_ campaign=email-post-title&isFreemail=true&token=eyJ1c2VyX2lkIjo4MTk4MTc5 MSwicG9zdF9pZCI6MTQ1MjY2ODg2LCJpYXQiOjE3MTc0NDQ1MzMsImV4cCI6MTcyMDAzNjUzMywiaXNzIjoicHViLTY5MDA5Iiwic3ViIjoicG9zdC1yZWFjdGlvbiJ9.WUa5ryXY-JiOJc77y3jKUOFsMMVmfkp3g5Vnu 05EB0&r=1ct5jz&triedRedirect=true&utm_medium =email). Donosio je proaktivne i preventivne odluke da se prikloni ideji nametanja tiranije američkom narodu. Donio je ove nevjerojatno destruktivne odluke znajući da će to rezultirati ogromnim kaosom bez presedana i uništenjem milijuna života i sredstava za život. Donio je te odluke znajući da za to nema znanstvene osnove, ali je tvrdio suprotno. Nekoliko odabranih od nas izvještavalo je o lažnoj “znanosti” u stvarnom vremenu, ali bilo je previše buke (i cenzure Big Tech-a) da bi se čuo naš glas. Fauci je postigao svoj put, na svakom koraku, i ostavio je za sobom samo pustoš.

Faucijeva namjerna politizacija “znanosti” posijala je nevjerojatne razdore unutar SAD koja se već suočavala s mnogim unutarnjim podjelama. Maske su susjede pretvarale u strance. Njegovo krivo odobravanje neuspjelih farmaceutskih intervencija (remdesivir, mRNA, itd.) naštetilo je previše da bi se moglo prebrojati. Fauci je veliki razlog zašto su ljudi u prosjeku bolesniji, siromašniji i gluplji (zatvaranje škola) nego što smo bili prije početka ere pandemijske histerije. Pisac ovog teksta tvrdi Fauci je čisto zlo. On je zlo, nepopravljivo čudovište.

Curenje iz laboratorija doista je područje legitimne istrage, ali to je odvojeno pitanje od odgovornosti. S apsolutnom statističkom sigurnošću znamo da nije bilo ničeg posebnog u vezi s Covidom-19. Bila je to samo uobičajena, sezonska respiratorna bolest koja je odražavala gripu na nekoliko načina. Nije bilo opravdanja za “mjere” poduzete kao odgovor. Faucijev dosije kao glavnog čovjeka za koronavirus u dvije administracije Bijele kuće je jasan i neporeciv. On je odgovoran za napredovanje planina prijevara, pokolja, nemara, namjerne patnje, što god.

Ne znam hoće li na kraju snositi zakonsku, kaznenu ili moralnu odgovornost za bilo što od toga. Ali istina je iznad svega. U najmanju ruku, Kongres mora reći istinu o tome što se stvarno dogodilo tijekom godina histerije izazvane Covidom. To bi trebali činiti ne samo da sačuvaju legitimitet, već da pokažu što je pošlo po zlu kako bismo izbjegli ponavljanje te teške nepravde.

Posljedice Faucijeve doktrine u vezi s Covid “cjepivom”

Vjerojatnost smrtnosti od COVID mRNA cjepiva sto je puta veća nego od cjepiva protiv gripe, otkriva istraživanje. (Natural News – autor: S.D. Wells 21.5.2024. https://www.naturalnews.com/2024-05-21-covid-mrna-jabs-death-greater-than-flu-vaccines.html ) Dr. Robert Redfield, bivši ravnatelj američkog Centra za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) upravo je na televiziji priznao da su brojni Amerikanci “prilično bolesni i da nikada nisu imali bolest COVID, ali su bolesni od mRNA COVID cjepiva”.

Rekao je da je cijela medicinska zajednica znala da je šiljasti protein opasan, ali je to skrivala kako se ne bi izgubilo “povjerenje javnosti” u CDC i FDA. Zdravstvenim agencijama nedostaje transparentnosti jer su korumpirane do srži. Većina Amerikanaca ostala je u neznanju o sindromu šiljastih proteina. Šiljasti proteini mogu začepiti krvožilni sustav, opteretiti srce, uzrokovati disfunkciju središnjeg živčanog sustava, prijeći krvno-moždanu barijeru i uzrokovati da imunološki sustav napadne fetus i ubije ga. Gdje su dokazi tvrdnji da su „cjepiva ipak spasila mnogo života“.

Da je medicinska industrija iskrena, onda bi umjesto tvrdnje da su deseci milijuna Amerikanaca “umrli od COVID-a,” ispravno naveli te podatke iz ove plandemije kao “Umrli iako cijepljeni protiv COVIDa” i ” Umrli od COVID-a iako su cijepljeni protiv COVIDa, ” ili “Neočekivano i iznenada umro nakon cijepljenja protiv COVID-a.” To je “tehnološki” napredak u “medicini” koji mutira gen i koji ima 90% šanse da vam izazove velike probleme sa srcem, s namjerom da vas zaštiti od laboratorijski izmišljenog virusa  i koji ima male šanse da te ubije. Stopa nakupljanja masnoće u njihovim arterijama, venama i kapilarama može se pripisati Faucijevim „cjepivima“ protiv gripe koje su svi “stručnjaci za bolesti” preporučili da svi dobijemo ako želimo spasiti planet od laboratorijskog eksperimenta sindroma Wuhan. Zato je vjerojatnost smrtnosti od COVID mRNA cjepiva 100% veća nego od cjepiva protiv gripe. (Likelihood of DEATH from Covid mRNA jabs a hundred times greater than from flu vaccines, research reveals – NaturalNews.com)

 

Piše akademik Krešimir Pavelić

 

Krešimir Pavelić – Traženje glavnog krivca za Covid prijevaru – na meti Anthony Fauci