Tri godine covid terora – zločin protiv čovječnosti?

U njemačkim medijima se u zadnje vrijeme mogu čuti nezamislive rečenice. Pa tako, na BILD TVu, Christian Schubert, psiho-neuroimunolog, govori o tome što se zapravo dogodilo zadnje tri godine.

Napominje da se sada svode računi i da kreću procesuiranja. No, važno je postaviti pitanje i sebi – o čemu se zapravo radilo u coroni? Što se stvarno dogodilo?

Ubojiti narativ koji je postavljen od početka je bio – virus ubojica, morate se bojati i jedini spas je cijepljenje. Dr.Christian Schubert tvrdi da se ovdje radi o zlostavljanju i traumatiziranju ljudi. Ni u svojim najgorim noćnim morama ne bi mogao zamisliti ono što su medicina, mediji i politika bili sposobni učiniti kako bi maltretirali, mučili i razboljevali stanovništvo.
Prekomjerna smrtnost raste i raste i situacija postaje doista kritična. Za dr. Schuberta nema dvojbe – na djelu su zločini protiv čovječnosti!

Sad kad se već u medijima govori o zločinima, nadamo se da ćemo doživjeti i da odgovorni za te zločine odgovaraju i da ih se zaista procesuira. Doduše, kad pitate naše „stručnjake“, a posebno glavne pseudoznanstvene dnovinare Jarić Dauenhauera i Tanju Rudež, oni tvrde da nikakve prekomjerne smrtnosti nema, nitko ne umire iznenada (osim ako nisu klimatske promjene), maske i cjepiva su nas spasili od strašnog, strašnog virusa koji je pobjegao s wuhanske tržnice, a oni su nam zadnje tri godine posredovali isključivo istinite i točne informacije.

#dasenezaboravi