Ubojiti filantrop koji voli eksperimentirati na djeci

Pa mora se na nečijoj djeci eksperimentirati? Je l’ tako? Tako kaže naša požrtvovana spasiteljica Alemka, a mi moramo vjerovati našim stručnjacima.

Ova priča je zapravo još gora, jer se ovdje radi o svjesnom ubijanju i nanošenju štete djeci. Bill Gates i WHO dugi niz godina guraju DTP cjepivo (protiv difterije, tetanusa i hripavca). S obzirom da se pokazalo da taj spasonosni pripravak ubija jako puno djece, cjepivo je u SAD-u povučeno 1980-tih godina. Također i u zemljama Europske unije. No, filantrop Gates i stručnjaci iz dobronamjerne Svjetske zdravstvene organizacije su nastavili davati to cjepivo afričkoj i azijskoj djeci.

2016. godine humanist Gates je tražio financiranje za ovo cjepivo od danske vlade. Danci su tražili dokaz da cjepivo spašava živote, brižni Bill to ipak nije mogao pokazati, pa su Danci odlučili sami napraviti takvu studiju.

Angažirali su visoko cijenjene i poznate znanstvenike koji snažno zagovaraju cijepljenje, koji su zatim analizirali podatke u zadnjih 30 godina. To što su našli ih je „malo iznenadilo“. Studija je pokazala da djevojčice koje su primile to cjepivo, imaju 10x veću vjerojatnost da će umrijeti u odnosu na necijepljenu djecu.

Gates-ovo cjepivo ubija više ljudi nego što su ubili difterija, tetanus i hripavac prije uvođenja cjepiva!

Nijedno cjepivo nije prošlo kliničko ispitivanje u kojem je i placebo skupina!
„Sigurno i učinkovito“ se u svjetlu tog saznanja pokazuje kao potpuna laž i dezinformacija!

Cijeli intervju s Robert F. Kennedy-em možete pogledati na linku: http://bit.ly/3YGGoSI