Učinili su pravu stvar, sad su društveni gubavci

Društveni gubavci? – Prilog njemačke mainstream televizije ZDF prikazuje dvije osobe oštećene mRNA cjepivom te potpuno ignorantski odnos institucija koje bi im trebale pomoći.

Katja, po zanimanju medicinska sestra je teško pogođena i ozlijeđena 47-godišnjakinja. Jedva može hodati i to s jakim bolovima. Zadnje mjesece provodi čak 22 sata dnevno ležeći kod kuće. Već nakon prve doze je doživjela akutni nedostatak zraka, no, s obzirom da je htjela nastaviti raditi, a cjepivo je bilo uvjet za posao, te su joj i liječnici preporučili daljnje cijepljenje – valjda je bilo bitno da nije umrla nakon prve doze, nema veze za nedostatak zraka – Katja je primila i drugu dozu Pfizer spasonosnog pripravka. U prilogu opisuje kako je imala neopisive bolove u cijelom tijelu, i da je htjela da joj uklone noge, jer nije mogla izdržati te nesnosne bolove.

Dijagnosticirani su joj izrazita slabost mišića, osip i autoantitijela usmjerena protiv vlastitih organa, u njenim medicinskim papirima piše da je ustanovljena neželjena nuspojava cjepiva protiv covida.

Drugi slučaj je 58-godišnji Dietmar, čovjek koji je izgubio vid na jedno oko nakon cijepljenja. Tužio je Biontech i traži odštetu. Njegovi pravnici kažu, da su u cijeloj priči zapravo dva pravna protivnika – proizvođač cjepiva i država. Jer ugovori s proizvođačima cjepiva koji su sklopljeni na nivou EU oslobađaju proizvođače svake odgovornosti.

U slučaju da Biontech izgubi, Biontechu se ništa neće dogoditi, jer će štetu platiti država tj. točnije porezni obveznici, građani Njemačke.

Zapravo genijalno smišljeno, genijalno i morbidno. mRNA pripravci su plaćeni našim novcem, novcem poreznih obveznika, a i šteta od tih pripravaka koju će trebati platiti – ako uopće išta prođe na korumpiranim sudovima – isto će ju platiti porezni obveznici, tj, mi građani. Pa koja firma ne bi htjela ovakav poslovni model?

Njemačka država ne prihvaća zahtjeve za odštetom, od 8000 zahtjeva, do svibnja 2023. godine prihvaćena su samo 325 zahtjeva. U stvarnosti je puno, puno više ozlijeđenih ljudi. Njemačka to pokušava sakriti na način da im svima dijagnosticira „long covid nakon cijepljenja“.

Čak ni Katji, ženi iz priloga, koja doista izgleda kao iscrpljena, izmučena žena koja trpi bolove, čak ni njoj država nije prihvatila zahtjev za odštetom. Ona sama kaže da si ne može priuštiti tužbu protiv Biontecha, „ali vjerojatno je ionako beznadno“.

Državno-farmaceutski kartel je postigao svoj cilj, država je totalitarističkim metodama prisilila ljude da prime eksperimentalni mRNA pripravak, dogodilo se ono što su svi moralni znanstvenici govorili, ljudi su nastradali, prekomjerna smrtnost je u svim procijepljenim zemljama – ali nitko ne odgovara ni za što. Žrtve se ismijavaju i ignoriraju.

Učinili su pravu stvar, ono što je država od njih tražila, a sad su društveni gubavci.

Agenda ide dalje, planiraju se nove pandemije, nova cjepiva, nove mjere…