Učinkoviti lijekovi protiv covida – Svjesno su ih uskratili!

Popularni Joe Rogan i Robert F. Kennedy Jr. – Učinkoviti lijekovi protiv covida, poput ivermektina i hidroksiklorokina  su demonizirani i diskreditirani na sve moguće načine od strane medija i javnozdravstvenih institucija.

Rogan se sjeća kako su ga doslovce pljuvali po MSM-u, CNN je čak išao tako daleko da mu je požutio lice kako bi izgledao lošije i ružnije. Mediji su konstatno ponavljali da je ivermektin lijek za konje i da je čak opasan za ljude. A radi se o lijeku koji se puno češće koristi za ljude i koji je dobio Nobelovu nagradu za učinkovitost kod ljudi. Iznimno siguran, 40 godina u primjeni, milijarde ljudi ga je do sada konzumiralo. Sve do covid plandemije, onda je postao najopasniji lijek na svijetu.

Ivermektin i hidroksiklorokin su lijekovi koji su jedino opasni za službeni narativ združene zločinačke organizacije – političara, medija i „struke“.

Kennedy pojašnjava o čemu se radi i zašto se globalistička bagra tako nemilice obrušila na te lijekove. Morali su ih uništiti i diskreditirati zbog saveznog zakona, koji kaže da ne možete izdati odobrenje za hitnu upotrebu cjepiva, ako postoji lijek koji je odobren za bilo koju svrhu i za koji je dokazano da je učinkovit protiv ciljane bolesti.

Da su priznali da su ti jeftini lijekovi protiv covida učinkoviti, čitav biznis s „cjepivima“ vrijedan 200 milijardi dolara bi propao!

Znači, cijelo vrijeme su znali da su „cjepiva“ neučinkovita i opasna i da postoje učinkoviti jeftini lijekovi.

#DaSeNeZaboravi