Učinkovitost maski

Zašto bi bilo koja razumna osoba to nosila?

  1. 47 studija pokazuje da konvencionalne maske ne djeluju protiv virusa
  2.  
3M(TM) Particulate Respirator 8293, P100

Konačno, školski odbori su najveći prestupnici. Tiskovna tajnica Bijele kuće Jen Psaki pozdravila je okrug u kojem njezina djeca idu u školu zbog nametanja mandata nošenja maski . Pogodite koliko djece u njezinoj školi nosi maske respirator P100 koji zapravo smanjuju mogućnost dobivanja COVID-a? Tako je: nula. To je tako komično. Ne možete izmišljati ove stvari.

Guverner Virginije Glenn Youngkin dobro je shvatio. On u osnovi zabranjuje školama da nalažu maske. Ako djeca žele nositi maske koje u osnovi ne čine ništa osim ugrožavanja njihovog zdravlja, mogu to učiniti.

Sigurnost maski

Ako izuzmemo studije učinkovitosti maski koje se odnose na filtriranje virusa (obrađeno u prethodnom odjeljku), još nisam pronašao niti jednu studiju koja pokazuje da nošenje maski poboljšava zdravstvene rezultate. Ovo bi trebalo biti veliko iznenađenje. Da je to slučaj, svi bismo prije nekoliko desetljeća hodali uokolo s maskama.

  1. 32 studije pokazuju da je nošenje maski opasno po zdravlje
  2. Više nedostataka nošenja maske (pogledajte odjeljak “Postoje nedostaci nošenja maske”)
  3. Još uvijek ne znamo uzrok velikog porasta intrakranijskih infekcija , ali liječnici s kojima sam razgovarao kažu da je to savršena oluja platnenih/kirurških maski, cjepiva i briseva za testiranje.

Mandati (cjepivo i maske)

  1. Nema smisla nalagati cjepivo koje ubija više ljudi nego što spašava.
  2. Ako cjepivo djeluje, ne treba vam mandat. Ako cjepiva ne djeluju, ne treba vam mandat.
  3. Ako maske rade, ne treba vam mandat. Ako maske ne djeluju, ne treba vam mandat.
  4. Obvezivanje maski je besmisleno jer sva randomizirana ispitivanja pokazuju da ne pomažu ništa, a postoje 32 studije koje pokazuju da su štetne,

Evo i 7 argumenata koje je pripremila velika skupina njemačkih liječnika o tome zašto su mandati besmisleni.