Velesile uvode digitalnu valutu – digitalni sustav

Govoreći na panelu Summita svjetske vlade održanog 2022. godine pod nazivom ‘Jesmo li spremni za novi svjetski poredak?’, WEF “Globalni lider za budućnost”, Pippa Malmgren, oduševljeno i kako ona sama kaže – hrabro najavljuje dolazak digitalnih valuta središnje banke (CBDC) – digitalni sustav.

Kaže Pippa da smo na rubu dramatične promjene i da ćemo napustiti tradicionalni sustav financija i novca te da ćemo uvesti novi sustav – digitalni sustav.

“To znači da ćemo imati gotovo savršene podatke za svaku transakciju koja se dogodi u ekonomiji, što će nam dati puno veću jasnoću u vezi s onim što se događa. To također može izazvati velike opasnosti u smislu ravnoteže moći između država i građana.”

Ono što je jasno jest da države, kako Pippa kaže velesile, uvode digitalnu valutu. Kinezi su to već napravili, Amerikanci slijede, a i Europljani su se na to obavezali.

Je li itko pitao nas građane želimo li mi napustiti tradicionalni sustav financija i biti dan noć nadgledani od strane režimskog aparata? Zašto bi za nas obične ljude digitalni sustav bez gotovine bio bolji, donosi li to ikakve benefite za nas? Niti je to dobro za ljude, niti nas itko to pita.

Šteta je što su ovakva videa za prosječnog čovjeka još uvijek u domeni teorije zavjere, jer ta takozvana elita zapravo sve otvoreno govori.
Ovo je sve rečeno na događaju koji se zove Summit svjetske vlade, panel je nosio naziv „Jesmo li spremni za novi svjetski poredak?“, a Pippa je oduševljeno govorila o potpunom digitalnom nadzoru naših života. Sve se ovo dogodilo 2022. godine. I nikom ništa.

#StopCBDB
#NeDamoGotovinu