Velika porota Grand Jury

Virtualna međunarodna VELIKA POROTA nastoji razotkriti Covid-19 zločine protiv čovječanstva.

Berlin, Njemačka – Skupina međunarodnih odvjetnika i sudaca provode kaznenu istragu po uzoru na postupak Velike porote u Sjedinjenim Američkim Državama. Istraga Velike porote poslužit će kao model pravnog postupka za predočenje poroti – u ovom slučaju, građanima svijeta, svih dostupnih dokaza o COVID-19 zločinima protiv čovječanstva do danas, a protiv “vođa, organizatora, poticatelja i suučesnika” koji su pomagali, podržavali ili aktivno sudjelovali u formuliranju i izvršenju zajedničkog plana za pandemiju.

Istragu Velike porote pokrenuli su odvjetnik dr. Reiner Fuellmich i odvjetnica Viviane Fischer. Budući da nisu bili u mogućnosti pronaći sud koji bi saslušao stvarne dokaze na sudovima sadašnjeg sustava, oni poduzimaju ovaj postupak izvan postojećeg sustava i na temelju prirodnog prava – utemeljenog na uvjerenju da svaka osoba može lako uvidjeti razliku između dobra i zla, i razliku između ispravnog i pogrešnog.

Istraga je nad ljudima, od strane ljudi i za ljude i naziva se ‘Narodnim sudom za javno mnijenje’. Istraga se provodi sa namjerom osvještavanja javnosti o planiranom kolapsu društvenog sustava dovodeći svjetske vlade pod kontrolni utjecaj korumpiranih i kriminalnih struktura moći.

Istragom se nastoje indentificirati stvarni centri moći odgovorni za namjerno izazivanje masovne panike lažnim izjavama o činjenicama i svjesnu manipulaciju ljudskim strahovima putem svojih korporativnih medija. Svrha ove masovne panike bila je uvjeriti stanovništvo da pristane na takozvana “cijepljenja” za koja se u međuvremenu pokazalo da nisu ni učinkovite, ni sigurne, ali iznimno opasna, čak i smrtonosna.

Popis svjedoka onih koji će davati vještačenje tijekom istrage koja je u tijeku:

Odvjetnica Virginie de Araujo Recchia, Francuska
Sudac Rui Fonseca E Castro, Portugal
Odvjetnica Claire Deeks, Novi Zeland
Odvjetnica Viviane Fischer, Njemačka
Odvjetnik dr. Reiner Fuellmich, Njemačka
Odvjetnica N. Ana Garner, SAD
Odvjetnica dr. Renate Holzeisen, Italija
Odvjetnik Tony Nikolić, Australija
Odvjetnik Dipali Ojha, Indija
Odvjetnik Dexter L-J. Ryneveldt (Adv.), Južna Afrika
Odvjetnica Deana Sacks, SAD
Odvjetnik Michael Swinwood, Kanada
Surađujući branitelji ljudskih prava i pravni aktivisti
Tjaša Vuzem, Slovenija
dr. Cristiane Grieb, Kanada
Leslie Manookian, SAD

Web stranica Velike porote : http://www.grand-jury.net/