Veliki reset ili veliko buđenje?

Donosimo isječak iz dokumentarnog filma Veliko buđenje (Great Awakening) kojeg je režirao poznati aktivist Mikki Willis.

Klaus Schwab, utemeljitelj Svjetskog ekonomskog foruma (WEF) – organizacije koja je mnogima bila nepoznata prije covid operacije – 2014. godine je pozvao na Veliki reset kako bi se riješila goruća svjetska pitanja. Svoju mračnu agendu je detaljno opisao u knjizi Covid 19: Veliki reset. Knjiga je izašla u šestom mjesecu 2020. godine, pa se možemo zapitati kako je tu svoju stratešku agendu tako brzo smislio i napisao, uzimajući u obzir da covid 19 postoji tek od cca drugog mjeseca 2020. godine. Ili je covid operacija – operacija koja je dugo i pomno planirana?

Krajnji cilj Schwabove agende jest zamijeniti neovisno upravljanje s jednom svjetskom vladom i s digitalnom valutom koja je kontrolirana od središnje banke.

Dr. David Martin pojašnjava: “Kad oni kažu bit ćeš sretan, ono što misle je da ćeš biti porobljen.“

Agenda želi promijeniti svaki aspekt našeg života, pa nam se tako želi onemogućiti posjedovanje imovine, slobodno kretanje, konzumiranje mesa…

Klaus Schwab se otvoreno divi Kini i njenim ekonomskim i totalitarnim uspjesima, Kina je za njega model na koji se treba ugledati. Sam kaže: „Kina je uzor mnogim zemljama, ali moramo ići još korak dalje.“ WEF želi provesti sustavnu transformaciju svijeta.

Na jednoj od tih njihovih „elitnih“ konferencija, pojasnio je što znači ta sustavna transformacija svijeta – to su promjene koje će se nametnuti pomoću umjetne inteligencije, metaverzuma i sintetičke biologije – očito je mislio na transhumanističku distopiju u koju nas misle prisilno ugurati. Predvidio je da će naš život za deset godina biti potpuno drugačiji, a onaj tko ovlada navedenim tehnologijama – bit će gospodar svijeta.

Neki ljudi još uvijek spavaju, ali neki se i bude i postaju svjesni zlokobnih namjera iza Agende 2030 i Schwabovog velikog reseta. U tami smo i čini se da upadamo u sve gušći mrak, no, svaki čovjek koji progleda i postane svjestan svijeta i prilika u kojim sada živimo, svaki takav čovjek je svjetlo koje svijetli u dubokom mraku! Svaki takav čovjek je nada da sile zla neće prevladati!

Događa se i veliki reset, ali i veliko buđenje!