Veliko buđenje 1 – Dilema globalista

Uostalom braćo budite jaki u Gospodinu i u moći sile njegove! Obucite svu opremu Božju da se mognete oduprijeti lukavstvima đavlovim. Jer nije nam se boriti protiv krvi i mesa, nego protiv Vrhovništava, protiv Vlasti, protiv upravljača ovoga mračnoga svijeta, protiv zlih duhova po nebesima.

Poslanica Efežanima 6: 10 – 12 – 10

Dilema globalista: Kako provesti četvrtu industrijsku revoluciju bez gubitka moći ?

Znanstveno-fantastični horor u kojem sada živimo, predstavljen kao 4. industrijska revolucija, samo je jedan mogući ishod, a ne i nužan.

Međutim, ono što je predstavljeno na Svjetskom ekonomskom forumu Klausa Schwaba, je ono što se provodi u zapadnom svijetu nakon raspada NATO-a i gašenja transatlantskog bankarskog establišmenta globalista.

Kao što smo prethodno utvrdili, padajuća stopa profita stvorila je slijepu ulicu u logici spekulativno utemeljene financijske ekonomije, koja je zapravo potkopana usponom robotike, umjetne inteligencije i automatizacije. Stoga je vladajuća klasa krenula u transformaciju iz financijske plutokracije u tehnokratsku oligarhiju.

Suštinski problem za globalističke elite je činjenica da su u povijesti velike promjene u organizaciji društva bile popraćene i velikim promjenama u tome tko drži vlast, poznatim i kao Paretovo “kruženje elita” (ali mi ćemo pojednostaviti i nazvati to rotacijom).

Na brzinu sklepana četvrta industrijska revolucija je iza ugla, zapravo je samo pitanje godina prije nego što će biti u potpunosti realizirana. I to je razlog zašto imamo tako ogroman napor da se ovo potkopa natrag u neki pokušaj rekonstrukcije jednoumnog centraliziranog modela ovisnog o ID2020.

S ID2020 vidimo početak propusnice za slobodu i pretplate na ‘anti-virus’ i ‘anti-malware’ cjepiva za ljudsko tijelo, kako bi građani ostali živi, nakon što su već zaraženi nekom navodno zaraznom bolešću stvorenom od strane samih tvoraca cjepiva.

Niži socijalno-kreditni rezultat dovest će do dužih razdoblja stvarne bolesti i prisilne kućne karantene, u “ekološkim” stanovima od 15 četvornih metara.

Stanovništvo predgrađa imat će zapljenu hipoteka i imovine, a ljudi će biti prisiljeni živjeti u “pametnim gradovima” i oslanjajući se na UBI plaćanja (UNIVERZALNI OSOBNI DOHODAK), kako bi “uštedjeli energiju” eliminacijom kamiona i opskrbnih lanaca do ruralnih dijelova.

Izvor : www.strategic-culture.org by Joaquin Flores