Vi ste svi privilegirani!

Vi ste svi privilegirani! – Ovo je mjesto gdje se događa čarolija i vi ste svi privilegirani, kaže Wadia Ait Hamza, voditelj foruma Mladih globalnih vođa (Young Global Leaders) na samitu YGL održanom 2022. godine. Ovo je snimka od 31.08.2022. u kojoj Hamza pozdravlja mlade „izvanredne vođe“, a sam program ispiranja mozga i indoktrinacije je trajao 3 dana.

Hamza u maniri pravog NLP trenera kaže okupljenima: ovo je mjesto gdje se događa čarolija, osjetite čaroliju u prostoru!

Vi ste svi privilegirani! Mi smo vas izabrali, jer vas želimo transformirati. Najbolji ste, ali možete biti još i bolji.

Misija WEF-a je, kako im tumači Hamza, izgraditi inkluzivniji i održiviji svijet.

Osim što je to čista apstraktna floskula, pogledajmo što su WEF-ove doktrine učinile u zadnje četiri godine. Svijet je u kaosu, doživljavamo civilizacijsko urušavanje svih temeljnih ljudskih vrijednosti, a sve su nam to priuštili upravo polaznici ovog čarobnog programa.
Merkel, Macron, Trudeau, Jacinda Ardern, pa čak i Putin, to su sve bivši mladi globalni lideri.

Oni koji nisu izabrani, svejedno se jednom godišnje dolaze pokloniti glavnom meštru Klausu Schwabu, poput našeg AP-a.

Ovi sociopati i psihopati vladaju svijetom, u svim su nacionalnim vladama i kapilarno su postavljeni po raznim institucijama, što državnim, što takozvanim nevladinim. Svugdje su, metastazirali su poput zloćudnog tumora i ukorijenili se u društvo. Svojski rade na „velikom resetu“ koji će u konačnici, ako im uspije, dovesti do propasti čovječanstva i civilizacije kakvu poznajemo.

#StopWEF
#StopAgenda2030

Izvor: https://rumble.com/v4ejwoo-wef-ygl-indoctrination-session.html