Videozapisi UJEDINJENI ZA ČOVJEKA

Video zapisi s 1. međunarodne konferencije u Hrvatskoj za obustavu Agende 2030 ” UJEDINJENI ZA ČOVJEKA “

Fra Mario Knezović
Na 1. međunarodnoj konferenciji u Hrvatskoj za obustavu Agende 2030 “UJEDINJENI ZA ČOVJEKA”.


Akademik Krešimir Pavelić
Uvodni intervju na 1. međunarodnoj konferenciji u Hrvatskoj za obustavu Agende 2030 “UJEDINJENI ZA ČOVJEKA”


Prilog o konferenciji napravila je i Radio Istra.
Poslušajte što su izjavili profesor doktor znanosti Josip Jurčević, istaknuti aktivist Andrija Klarić i liječnica i specijalistica patologije Ivana Pavić.


Kompilacija pitanja i odgovora
s 1. međunarodne konferencije u Hrvatskoj za obustavu Agende 2030 “UJEDINJENI ZA ČOVJEKA”,
dr.med. Marija Divić i don Josip Mužić na temu rodnih ideologija


Prof. dr.sc. Ivan Poljaković sa
1. međunarodne konferencije u Hrvatskoj za obustavu Agende 2030 “UJEDINJENI ZA ČOVJEKA”,


Prof.dr.sc. Josip Mužić
Ideologija roda je na mala vrata ušla u škole i vrtiće. Prof.dr.sc. Josip Mužić na 1. međunarodnoj konferenciji u Hrvatskoj za obustavu Agende 2030 “UJEDINJENI ZA ČOVJEKA”


Dr.sc. Ivana Pavić spec. patol.
Na 8.000 mrtvih od C19 u HR napravljeno je svega 12 obdukcija.
Dr.sc. Ivana Pavić spec. patol. na 1. međunarodnoj konferenciji u Hrvatskoj za obustavu Agende 2030 “UJEDINJENI ZA ČOVJEKA”.


Dr. sc. Srećko Sladoljev
O transfuziji krvi cijepljenih osoba, provođenju globalnog reseta i opasnostima amaterizma današnjih “stručnjaka” na 1. međunarodnoj konferenciji u Hrvatskoj za obustavu Agende 2030 “UJEDINJENI ZA ČOVJEKA”


Arna Šebalj
O uroti protiv čovjeka na 1. međunarodnoj konferenciji u Hrvatskoj za obustavu Agende 2030 “UJEDINJENI ZA ČOVJEKA”


prof. dr. sc. Josip Jurčević
Napredak tehnologije omogućio je svjetsku diktaturu i jedino ujedinjeni ljudi se tome mogu oduprijeti, istaknuo je na 1. međunarodnoj konferenciji u Hrvatskoj za obustavu Agende 2030 “UJEDINJENI ZA ČOVJEKA”.


dr. Marija Divić
Sve institucije su zakazale ali ipak najviše roditelji, dr. Marija Divić na 1. međunarodnoj konferenciji u Hrvatskoj za obustavu Agende 2030 “UJEDINJENI ZA ČOVJEKA”.


dr. Josipa Rodić
Jednoumlje nikada nikome nije donijelo ništa dobro, dr. Josipa Rodić na 1. međunarodnoj konferenciji u Hrvatskoj za obustavu Agende 2030 “UJEDINJENI ZA ČOVJEKA”.


Anita Šupe –
“Namjerno se stvara problem i uništava hrana da bi se ljudima ponudilo rješenje koje je za njih loše” na 1. međunarodnoj konferenciji za obustavu Agende 2030 “UJEDINJENI ZA ČOVJEKA” u organizaciji pokreta Slobodni zajedno.


Velimir Ponoš
Kako se ljude priprema da im neprihvatljivo postane prihvatljivo na 1. međunarodnoj konferenciji u Hrvatskoj za obustavu Agende 2030 “UJEDINJENI ZA ČOVJEKA” u organizaciji pokreta Slobodni zajedno.


dr. sc. Melita Milenković, mag. iur.
“Kako se ljude zavarava-elektronički mediji, cenzura i pravni aspekti” na 1. međunarodnoj konferenciji u Hrvatskoj za obustavu Agende 2030 “UJEDINJENI ZA ČOVJEKA” u organizaciji pokreta Slobodni zajedno.


Dr. Nada Jurinčić
a 1. međunarodnoj konferenciji u Hrvatskoj za obustavu Agende 2030 “UJEDINJENI ZA ČOVJEKA” u organizaciji pokreta Slobodni zajedno.