Virus napravljen zbog cjepiva – od teorije zavjere do istine!

Virus napravljen zbog cjepiva? – Bivši šef Anthonyja Faucija i voditelj operacije Warp Speed navodno je otkrio podrijetlo i zataškavanje COVID-19.

“Robert Kadlec, koji je tijekom pandemije bio pomoćnik ministra zdravlja SAD-a – i bivši šef Anthonyja Faucija – dao je intervju za The Weekend Australian Magazine.

“Mislimo da je istraživanje cjepiva rezultiralo pandemijom – da je istraživanje cjepiva bilo neposredan uzrok.”

U izvanrednom priznanju, dr. Kadlec je rekao da su odlučili pokušati potaknuti skupinu vodećih međunarodnih znanstvenika da smire nagađanja o podrijetlu virusa.

Kadlec je za The Weekend Australian rekao da su on, dr. Fauci i ravnatelj NIH-a Francis Collins privatno razgovarali o tome kako ‘sniziti temperaturu’ na optužbe protiv Kine u ranim danima pandemije dok su pokušavali potaknuti Peking na suradnju i dijeljenje uzorka virusa.

Tvrdnja da je virus napravljen zbog cjepiva je evoluirala od teorije zavjere do istine. Tko se usudio to javno reći, bio je vrijeđan i proganjan, proglašen teoretičarem zavjere i izgnan iz znanstvene zajednice.

I eto ga sad, isto kaže Mengeleov, pardon Faucijev šef. Sad kad su priznali da je virus ciljano napravljen u laboratoriju i to kao rezultat istraživanja cjepiva, još čekamo da priznaju da su to napravili zajedno s Kinezima (s obzirom da je javno poznato da je USA financirala Wuhan) i da su taj zgodni virusić pustili namjerno kako bi mogli uspješno prodavati nova, već pripremljena cjepiva. Sve u skladu s onim što su izgovorili u listopadu 2019. godine na Milken institutu gdje su razmatrali da im treba jedan „razorni, disruptivni događaj“ kako bi nagovorili ljude na masovno primanje novih cjepiva na bazi mRNA tehnologije.

Izvor: https://twitter.com/thechiefnerd/status/1685352966276968448