Vlada je najveći širitelj dezinformacija o covidu!

Vlada je najveći širitelj dezinformacija o covidu! – Istina o covid prijevari se sve glasnije čuje i sve više javnih osoba istupa u medijima. Tucker Carlson razgovara s dr. Marty Makaryem, profesorom i stručnjakom za javno zdravstvo, koji je nedavno svjedočio pred američkim Kongresom.

Profesor Makary kaže da su glavni širitelji dezinformacija o covidu bili (i još jesu) vlada Sjedinjenih Država i službenici javnog zdravstva.

Evo nekoliko mitova tj. laži o covidu koje su se pokazale neistinitima:
◾️Prirodni imunitet ne štiti. -> laž
◾️Zatvaranje škola smanjuje prijenos virusa. -> laž
◾️Miokarditis je češći nakon infekcije nego nakon cjepiva. -> laž
◾️Virus je pobjegao iz laboratorija – teorija zavjere. -> laž
◾️Dvovalentna cjepiva su učinkovita i potrebna mladim ljudima. -> laž

Razotkrivanja i iznošenje barem djelomičnih istina trenutno se događaju u Americi, Velikoj Britaniji pa i u Njemačkoj je počelo.
No, kod nas je i dalje 2020. godina. Dovoljno je bilo pogledati panel o pandemiji održan u Saxu u petak 17.03. gdje su nastupili naši vrli covid oštromjeraši Saša Ceci, Andreja Ambriović Ristov, Vladimir Krajinović, Branko Kolarić i Bernard Kaić – sve same covid zvijezde ! To je doista bio veličanstveni sajam taštine, bahatosti i ignoriranja realnosti. Što se njih tiče, oni su sve odlično napravili, maske i cjepiva spašavaju živote, virus je pobjegao s wuhanske tržnice, nema viška smrtnosti, nikakvi sportaši ne umiru iznenada… Nemaju baš sreće s razmišljanjem, kad još nisu shvatili da je vrijeme za posipanje pepelom.

#dasenezaboravi