Vlada potpuno okreće glavu od nas!

Vlada potpuno okreće glavu od nas! – U ovom prilogu, novinarka AUF1 TV-a razgovara sa žrtvom cijepljenja Gabriele Buxbaum koja govori o svojim teškoćama te kako joj je neshvatljivo da vlada u potpunosti ignorira ljude koji su žrtve takozvanog covid 19 cjepiva.

Gabriele kaže – ako je vlada propagirala cijepljenje i tražila građane da se cijepe, pa onda je normalno da sada priznaju nuspojave i da pomognu ljudima koji su nastradali. To je najmanje što bi trebali učiniti.

S uzdahom kaže da se nije cijepila, imala bi svoj život, nastavila bi normalno živjeti. Teško joj je prihvatiti da je sada ona slučaj za njegu i da se netko o njoj treba brinuti da bi uopće mogla svakodnevno funkcionirati.

Gospođa Buxbaum je dobila liječnički nalaz u kojem stoji da u tijelu ima puno spike proteina koji joj cirkuliraju u krvi. Njeno tijelo ih konstantno proizvodi. Sramotna „struka“ i javnozdravstvene institucije poput CDC, FDA, EMA, HZJZ-a, oni još uvijek lažu da se spike protein razgrađuje ubrzo nakon primanja tog ubojitog pripravka, iako je već odavno znanstveno dokazano da taj patogen ostaje u tijelu te da se tijelo zapravo pretvara u tvornicu spike proteina.

Vlade diljem svijeta su izvršile ono što su tražili globalistički psihopate, nikoga nije briga niti za ljude niti za državu. Vode nas pomahnitali odljuđeni stvorovi kojima smo mi samo „beskorisne izjelice“ pa nije šteta da nas određeni broj u procesu „brinemo se za vaše zdravlje“ i podlegne prilikom primjene te „brige“. Ostali koji su ostali živi i sad su nastradali, njih se jednostavno ignorira, prepušteni su sami sebi i nitko im ne želi pomoći – ni vlada koja je tražila da se cijepe niti „struka“ koja je bjesomučno navaljivala s propagandom kako „cjepiva“ nemaju nuspojava ili kako kaže naš najpoznatiji antiznanstvenik „cjepiva su sigurna ko’ pijenje vode“.

Izvor:
https://auf1.tv/menschen-geschichten-schicksale-auf1/krank-geimpft-und-im-stich-gelassen-wir-werden-von-der-regierung-verleugnet