Vrijeme je za istinu!

Dr. Gunter Frank gostujući na BILD TV-u pojašnjava što se dogodilo tijekom corona krize te koja su njegova očekivanja. Kaže da je vrijeme za istinu i procesuiranje.

Država je fizički, psihički i egzistencijalno oštetila milijune ljude, ubila je desetke tisuća ljudi, tvrdi Frank. Učinila je to nametanjem i provođenjem raznih corona mjera. Zaključavanje, maske, huškanje građana, klevetanje onih koji misle drugačije, sve je to imalo za cilj da se stanovništvu nametne „spasonosni“ mRNA pripravak.

Dr. Frank smatra da se ovdje radi o napadu na civilno stanovništvo koje je izvršila država, te da su počinjeni teški zločini, za koje su prvenstveno odgovorni ministri zdravstva te ravnatelji Robert Koch instituta.

Ako smo pravna država, ovi zločini moraju ići pred sud. Korona kriza je gotova tek kad se odgovorni privedu pravdi.

Takozvana corona kriza, iskonstruirana od strane globalističkih planera, doista je presedan u ljudskoj povijesti. Vidjet ćemo u narednom vremenu hoće li se ijedna država koja je učestvovala u toj ubojitoj predstavi, pokazati kao pravna država. Hrvatska je, na žalost, i na manjim slučajevima, pokazala da pada na tom ispitu.
#DaSeNeZaboravi