Vrlo kvalitetna retrospektiva corona cirkusa zadnje tri godine!

11.03.2020. svijet se promijenio iz temelja i ušli smo u eru „novo normalnog“. Možda se ne sjećate, ali upravo nam je to priopćio ministar Božinović na jednoj od prvih press konferencija. Ministar nas je obavijestio da ulazimo u novo normalno i da više nikad nema povratka na staro. Te riječi su pale u zaborav, jer je nakon toga slijedio tsunami medijskog iživljavanja, krenula je tiranija i strah je popunio sve segmente naših života. Zatim je država zajedno s dnovinarima i potkupljenom „strukom“ uvela govor mržnje, diskriminaciju i segregaciju prema onima koji su nekako uspjeli sačuvati autonomnost mišljenja.

U videu vidimo svu apsurdnost tih takozvanih mjera i sad, kad se budimo iz čvrstog hipnotičkog sna, možemo se zapitati – pa je li se ovo stvarno dogodilo? Zar je moguće da su takve totalne ludosti doista prošle i bile prihvaćene od ljudi?

Sva pravila, sve mjere, imaju jednu stvar zajedničku – zadiru u međuljudsku interakciju i pokušavaju ju spriječiti. Globalisti nas žele raščovječiti, oduzeti nam ljudskost – to je u pozadini svih točaka Agende 2030 i transhumanista. Uništiti ljudskost, obitelj, tradiciju, sve one temeljne vrijednosti koje nas čine Čovjekom.

Bili smo sudionici svjetskog socijalnog eksperimenta koji još uvijek traje. Izluđeni strahom i svakodnevnim medijskim bombardiranjem, puno je ljudi diljem svijeta popustilo pred terorom. Kao spas je ponuđeno takozvano cjepivo, koje se pokazalo kao sve, samo ne sigurno i učinkovito kako ga još i dan danas reklamiraju plaćenici farma kartela. Oni koji i dalje promoviraju cijepljenje, oni znaju da promoviraju proizvod koji je štetan za ljudsko zdravlje.

Dolazi vrijeme polaganja računa i pozivanja na odgovornost. Istina je izašla na svjetlo dana i dopire do sve većeg broja ljudi, bez obzira na nemilosrdnu cenzuru. Počinjeni zločini se moraju procesuirati!
#DaSeNeZaboravi
#ExitWHO
#NapustimoWHO