WEF i njegovi idejni tvorci

WEF i njegovi idejni tvorci – Je li Svjetski ekonomski forum (WEF) samo benigna međunarodna organizacija koja se brine za „poboljšanje stanja u svijetu“? Neupućeni i dezinformirani bi još uvijek mogli tako misliti. No, s implementacijom covid projekta i WEF se pokazao u drugom svjetlu i predočio svoje prave namjere i ciljeve.

Prilog KLA.TV govori o WEF-u i tko su njegovi idejni tvorci, te zapravo kako je mladi Klaus Schwab očito izabran i vrbovan od strane CIA-e i Henry-a Kissingera da bude nositelj WEF projekta, koji je zamišljen kao središte svjetske politike, iz kojeg će niknuti uspostava novog svjetskog poretka.

U videu su pojašnjene veze WEF-a s ostalim poznatim zlokobnim igračima i institucijama kao što su Rimski klub, Trilateralna komisija, GAVI… Svi su tu, svi sada već dobro znani svjetski psihopati.

S obzirom da je očito Veliki reset vrhunac životnog djela Klausa Schwaba, postaje jasniji njegov gorući entuzijazam kad govori o covidu kao o velikoj prilici i prekretnici u svjetskoj povijesti. Da, covid točka je bila točka nakon koje više nema povratka, i zato su svi svjetski psihopati bili tako uzbuđeni i gorljivi kod provođenja te agende.

Nema povratka na staro, tako nam je rekao i naš ministar Božinović na jednoj od prvih presica.

O nama ovisi koje novo ćemo odabrati – njihovo novonormalno ili nešto drugo?

#DavosBalVampira
#KlaTV
#WEF

Izvor:
https://www.kla.tv/28101