WHO je postao ofucana korumpirana sponzoruša

Donosimo intervju s dr. David Bell-om, bivšim zaposlenikom Svjetske zdravstvene organizacije, koji je za SLOBODNI podcast snimio Andrija Klarić, u sklopu konferencije „On Guard For the Liberty of Mankind“ održane u Švedskoj od 29.09. do 01.10.2023. godine.

Dr. David Bell pojašnjava kako je Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) od jedne benigne organizacije s dobrim namjerama, prerasla u opasnu i korumpiranu organizaciju koja isključivo služi interesima svojih privatnih financijera. 80% financija koje pristižu u WHO je takozvano tematsko financiranje što zapravo znači da financijer daje novac WHO za obavljanje određenog zadatka. Većina onoga što WHO poduzima dolazi kao zadatak od financijera. Drugi najveći financijer je Gates-ova fondacija.

Dr. Bell kaže kako je WHO napravila zaokret od pomaganja zemljama i zajednici prema osiguravanju profita privatnom sektoru. Apsolutno ništa više u WHO nema veze sa zdravljem, osim u negativnom smislu.

Najveći program koji je WHO ikad vodio jest program za cijepljenje cijelog svijeta protiv COVID-a, iako je prosjek godina umrlih od covida 80 godina i evidentno je da ta „sigurna i učinkovita cjepiva“ nikome nisu potrebna. Na taj je program potrošeno 10,8 milijardi dolara. Umjesto da novac ide tamo gdje je doista potrebno, za programe protiv tuberkuloze, malarije, sredstva se usmjeravaju u onom pravcu koji donosi ogromni profit za sponzore WHO.

Od nekadašnje ugledne organizacije, WHO je postao ofucana korumpirana sponzoruša. Pa je tako skroz normalno da se generalni direktor WHO Tedros naslikava sa svojim dobrim prijateljem Bill Gates-om i njegovom nebuloznom knjigom „Kako spriječiti nove pandemije“.

Sljedeće godine će po svoj prilici biti izglasani novi amandmani na IHR (Međunarodni zdravstveni propisi) i to će de facto značiti da su zemlje članice predale svoj suverenitet WHO. Tedros će sam moći proglasiti izvanredno stanje bez dokaza istoga. WHO će moći zatvoriti granice zemalja, zatvoriti ljude u kuće, spriječiti ljude da idu na posao, zatvoriti škole, obvezati cjepivo, obvezati testiranja, pa čak i liječničke tretmane.

A onda nam stiže novo mRNA cjepivo za 100 dana na koje će ljudi pristati kako bi se mogli vratiti svom životu. Jedino što to nije život nego robovanje. Jer ovaj će se scenarij konstantno ponavljati.

Jedino što treba napraviti jest prestati slušati te naredbe, mjere, sve to što će doći. Odbiti se pokoriti, reći NE!

#ExitWHO #NapustimoWHO