WHO – klimatska kriza je zdravstveno pitanje

U ovom video uratku, koji bi se mogao nazvati „izvan pameti“ – klimatska kriza je zdravstveno pitanje, Tedros nastavlja sa svojom dobro poznatom taktikom zastrašivanja (a tu ima puno iskustva, ipak je čovjek bio na visokoj poziciji u etiopijskoj paramilitarnoj organizaciji) te nam objašnjava da strašna, strašna klimatska kriza ugrožava naše zdravlje.
A on kao duša od čovjeka koji samo želi da smo mi „sigurni“, on će se pobrinuti za nas i spasiti nas strašne klime koja nas ljeti napada vrućinom, a zimi hladnoćom.

Tu je naša pouzdana i vjerodostojna Svjetska zdravstvena organizacija (pojačana još i s našom krasnom Kolindom) u koju se potpuno možemo pouzdati da će se pobrinuti za nas.

WHO zna, isto kako znaju da stižu nove plandemije, da stiže niz ekstremnih vremenskih uvjeta, suše, uragani, tornada… od kojih nas jedino oni mogu spasiti. I naravno, što će nas još spasiti – zaključavanje, ubijanje krava jer prde, ubijanje svinja jer su tobože zaražene, CO2 porezi, vjerojatno negdje čeka i novi PCR klimatski test i neka nova cjepiva da nas zaštite od klimatskih promjena.

Ipak sve veći broj ljudi prepoznaje isti obrazac kojeg ovi globalistički planeri koriste. Obrazac je isti kao i za takozvanu covid krizu. Mediji pumpaju strah i paniku svojom propagandom, naveliko se koriste falsificirani podaci, potpuno se otvoreno laže. AP otvara sjednicu vlade s riječima: „Ovo je znak klimatskih promjena!“ referirajući se na oluje koje smo doživjeli ovih dana.

Isti akteri, sljedeća faza projekta „Great Reset“.

#KlimatskePrijevare
#StopKlimatskomAlarmizmu