WHO s ponosom pokreće globalnu mrežu digitalne zdravstvene certifikacije

Notorni Tedros najavljuje nova ulaganja u digitalnu infrastrukturu, koja im je iznimno važna za daljnje provođenje totalitarizma i kontrole nad stanovništvom. EU je značajno uložila u covid certifikate, koji su prema Tedrosu, pomogli ljudima da se kreću sigurnije. Koja bezočna laž! Sada je potpuno jasno da su covid certifikati osmišljeni za prisiljavanje ljudi na primanje opasnih mRNA pripravaka (izjava HDZ-ovca Bačića), nikome taj sramotni dokument nije pomogao. mRNA pripravak ne sprječava prijenos virusa, i time je taj diskriminirajući ausvajs izgubio deklarirani smisao. Covid certifikat je simbol urušavanja ljudskih prava i pokazatelj civilizacijskog propadanja.
Ali ne, za WHO i za EU, to je veliki uspjeh i domet, za njih je ta sramota „globalno javno dobro“.

Tako Tedros kaže da WHO s ponosom pokreće izgradnju globalne mreže digitalne zdravstvene certifikacije, koja će uključivati međunarodnu potvrdu o cijepljenju, kartice rutinske imunizacije i međunarodne kartone pacijenata. Nitko ne smije ostati zdrav, svi moramo kontinuirano primati otrove u svoj organizam kako bi nam globalistički psihopati dopustili da živimo i da se krećemo. Tko je uopće ovlastio WHO da uvodi ovaj digitalni zdravstveni zatvor? Jesu li pitali stanovništvo zemalja članica želimo li to, trebamo li to? Hvala lijepa Tedros, ne treba nam tvoj globalni digitalni ausvajs.

Ono što nam treba, jest da što prije izađemo iz te privatne korumpirane organizacije prepune nemoralnih mediokriteta i birokrata. Svjetska zdravstvena organizacija, u sprezi s politikom, farma kartelom i javnim zdravstvom, najveća je prijetnja za živote i zdravlje ljudi.

#NapustimoWHO
#ExitWHO