WHO služi interesima svojih financijera

Joe Gebbia, gost u emisiji SLOBODNI podcasta objašnjava ulogu WHO i njihove namjere. Za glavnog direktora Tedrosa kaže da je izabranik Kine, te da ga je i Gates podržao prilikom izbora za glavnog direktora WHO. Tedros je inače bio ministar zdravstva Etiopije, te je optužen da je propustio reagirati na nekoliko epidemija ebole u toj zemlji. Također je bio visoko rangirani pripadnik etiopijske mafije, poznate po okrutnosti, mučenjima i ubijanju ljudi.

Prvi financijer WHO-a su Sjedinjene Države, a drugi je Bill Gates. Taj novac nije namijenjen za unaprjeđenje zdravlja ljudi, nego se namjenski troši u svrhu maksimaliziranja profita financijera. Jednostavno, WHO isključivo služi interesima svojih financijera.

Amandmani na IHR i novi ugovor u pandemiji donose radikalne promjene i pretvaraju savjetodavnu ulogu WHO u naredbodavnu, pri čemu će njihove dosadašnje preporuke postati obvezne za sve zemlje članice.

Zbog toga su 22 javna tužitelja u USA napisali pismo predsjedniku Joe Bidenu u kojem traže da se ne prihvati novi ugovor s WHO i izmjene na IHR jer takve radikalne izmjene krše Američki ustav i ustavna ljudska prava. Također je i 49 republikanskih senatora pismom zatražilo isto.

#ExitWHO
#NapustimoWHO

Izvor: https://t.me/andrijaklaric/27296