Za svaku bolest imat ćemo mRNA cjepivo

Za svaku bolest imat ćemo mRNA cjepivo – Tako je govorio najpoznatiji svjetski psihopat Bill Gates na početku 2021. godine od kada datira ovaj isječak. Kaže filantropat* Bill da je mRNA proizvodnja jako jeftina i da je to prava magija.

Ima puno lipidnih nanočestica – koje su same po sebi štetne za čovjeka jer uzrokuju upalne procese – nastavlja on dalje, ma, samo se trebamo malo igrati s tim.

Pogledajte mu govor tijela, mahanje rukama, konstantno pomicanje, za nos se primio barem četiri puta… on je u isto vrijeme i izbezumljen i oduševljen. Jer, tada im je išlo dobro. Godinu dana su provodili medijski i ini teror nad ljudima, zaustavili praktično život na zemlji, a sad su stigla čudotvorna mRNA cjepiva i ljudi su navalili. Plan im je išao kao podmazan.

„Za svaku bolest imat ćemo mRNA cjepivo“. Naravno, bolesti im ne nedostaje, relativno lako su uspjeli prevariti skoro cijeli svijet s covid plandemijom.

Sad im više ne ide tako dobro, ali ne obaziru se, idu oni dalje kako im je šef rekao – mRNA tehnologija polako ulazi u sva cjepiva, Svjetska zdravstvena organizacija i dalje gura svoj Pandemijski ugovor i amandmane na IHR…

*filantropat – psihopat koji se pretvara da je filantrop

Izvor:
https://eu.usatoday.com/videos/news/health/2021/01/27/bill-gates-explains-magic-mrna-vaccines-multitude-diseases/4276472001/