Zapis iz plandemije

Zapis iz plandemije
20.01.2022.

Ne dajte se zavarati! Nastavljamo u revijalnom tonu.

To što će se mnogi mali Hitleri sada posuti pepelom – njima na dušu, sada barem znamo njihova lica. Ne vraćajte istom mjerom, nikada!

Zaokrećemo smjer plandemije, prva faza uspješno primijenjena – ljudi nekritički pristupaju problemu i olako prihvaćaju nametnuto – diktatura će lako biti implementirana.

Rado bih rekla “rekla sam vam” , ali učim se prihvaćati da među nama postoje i oni koji vole biti bespogovorni nekritički dionici sistema zbog određenih benefita kvazi uređenog društva – sloboda izbora jbg. Biram i dalje ne biti dio takvog društva.

Da ne idem dalje u dubiozu i raščlambu kolosalnih laži, samo ću se složiti da je ovo definitivno jedna od najtežih pošasti koja je ikada zadesila svijet – pomanjkanje duha, egoizam i bescjenje konformizma.

A sada, sit back and relax, zanimljivo će mi biti gledati razmjere kolektivne amnezije – jbg ja pak nemam taj spojler u glavi – sve će ostati vividno i urezano na kamenu ploču koju ću prenijeti svojoj djeci, da ostanu od one loze pećinara koja se nikada ne pokorava i uvijek sve preispituje.

Piše T.P.

#DaSeNeZaboravi