Zelena energija = redukcija električne energije?

Julian Reichelt, bivši glavni urednik Bild-a, očito se odmetnuo od službenog narativa pa ovdje razjašnjava svo ludilo i besmisao takozvane zelene energije.

Naime, Nijemci planiraju donijeti zakon kojim će pametna brojila biti obvezna za kućanstva od 2025. godine. Također planiraju uvesti „racionalizaciju“ pri korištenju električne energije, pa tako MSM izvještava da će se npr. punjenje e-auta i korištenje perilice rublja moći koristiti samo onda kada ima dovoljno struje.

Od 01.01.2024. stupaju na snagu takozvani „planovi za racionalizaciju“ kojim će državno tijelo „Savezna mrežna agencija“ kontrolirati i upravljati potrošnjom električne energije. Drugim riječima, kad se dogodi preopterećenje mreže ili kad nema dovoljno energije (jer opskrba ovisi o vjetroturbinama i solarnim elektranama), jednostavno će isključiti dovod struje kućanstvima.

Bravo za naprednu i progresivnu Njemačku ! Redukcija struje – to je zaista vrhunsko dostignuće zapadne civilizacije !

Jesu li vam ove „racionalizacije“ poznate? Par-nepar, redukcije, bonovi za hranu…vraćamo li se ponovno u to doba? A ne, ni slučajno, ovo nije onaj stari socijalizam, ovo je novi čisti, zeleni socijalizam kojim spašavamo planet. To što ćemo pri tome uništiti kompletno gospodarstvo i na kraju i nas, to zelene spasitelje nije briga. Nema dovoljno velike psihijatrijske ustanove za ekipu koja je na vlasti.