Želimo li ovakvu budućnost?

Prikazan je isječak vrlo zanimljivog i stručnog predavanja švedskog autora i istraživača dr. Jacob Nordangårda, održanog na Spotlight konferenciji u Stavangeru, u Norveškoj 15.04.2023.
Jacob se već dugi niz godina bavi istraživanjem ciljeva i djelovanja globalista te je veliki poznavatelj te teme. Dokumenti na koje se referira i koje prikazuje i pojašnjava na predavanju su službeni i javni dokumenti raznih organizacija kao npr. UN, WEF, WHO, UNICEF, GAVI, Rockfeller fondacija, Bill&Melinda Gates fondacija, Rimski klub…

Rijetko tko čita i prati što ta ekipa piše i objavljuje, a sad, kad vidimo na čemu oni rade i kakvu budućnost su nam zamislili, čovjek ostane šokiran koliko su zapravo daleko dogurali u svojim bolesnim planovima.

Okosnica cijelog plana je naravno digitalni ID, to moraju uvesti kako bi imali efikasan način kontrole svakog pojedinca. Puno polažu na kontrolu informacija, a kao „egzistencijalni rizik za čovječanstvo“ smatraju sve što nije u skladu s njihovim narativom.

Već su oformili „platformu za hitne slučajeve“ čiji su članovi svi sadašnji akteri covid plandemije i koji samo čekaju novu plandemiju ili bilo koju krizu koju će oni kreirati, da bi proglasili planetarno izvanredno stanje. Tada na scenu stupa Singleton, agencija za donošenje odluka na najvišoj razini, koja je de facto centar nove svjetske vlade.

Sve zvuči kao neka kombinacija SF-a i horora, ali sve je na žalost istina i ti bolesnici već dugo na tome rade i prilično su daleko dogurali. U svojim simulacijama predviđaju i takozvani događaj „crni labud“ koji predstavlja neugodna iznenađenja koja bi se mogla naći na putu. Kako bi doista spasili i planetu i svoju djecu od ovih luđaka, mi trebamo postati taj crni labud i spriječiti ih u njihovom zločinačkom naumu!

Cijelo predavanje možete pogledati na linku:
https://rumble.com/v2m9loo-jacob-nordangrd-shaping-the-future-agenda-the-digital-world-brain-oracle-fi.htm