Zločin protiv čovječnosti!

Dr. Paul Marik u intervjuu za Children’s Health Defense govori o medicinskoj katastrofi koju je prouzročilo masovno i često prisilno cijepljenje diljem svijeta.

Navodi studiju iz Clevelanda gdje je jasno pokazano da što se više cijepite, to imate veći rizik za razboljeti se od covida. Također je navedeno da je prirodni imunitet – demoniziran od strane dnovinara i „struke“ – daleko superiorniji od imuniteta dobivenog cjepivom.
Tko bi rekao da će jedna takva neprikosnovena istina u tako kratkom vremenu biti poništena, do te mjere da je postalo bogohulno uopće spominjati prirodni imunitet.

Kod zdrave djece nema zapravo rizika od umiranja od covida, a s druge strane cijepljenje donosi niz različitih mogućih nuspojava. Rizik od miokarditisa kod adolescenata je oko 23%. Dugoročni učinci na plodnost, rizik od raka… to je sve još uvijek nedovoljno istraženo i nepoznato. Iako, na žalost, podaci sve više govore u prilog vrlo štetnim učincima i na plodnost i na razvijanje raznih oblika karcinoma.

Najveća medicinska katastrofa u povijesti čovječanstva, a provoditelji i izvršitelji još uvijek mantraju „sigurno i učinkovito“.
#DaSeNeZaboravi