Znanost vs. propaganda – prekomjerna smrtnost u Njemačkoj u 2021./2022. godini

Profesor Christof Kuhbandner, autor recenziranog rada o prekomjernoj smrtnosti u Njemačkoj u 2021. i 2022. godini iznosi zapanjujuće podatke koje ukazuju na korumpiranost državnih institucija i na šutnju svih odgovornih za prekomjernu smrtnost koja je pokosila Njemačku.

U priopćenju Saveznog ureda za statistiku krajem 2021. godine navodi se da je pandemija prouzročila višak smrtnosti od 7,5%. Profesor pojašnjava kako se ured koristio metodološki potpuno pogrešnom metodom, kako bi dobio politički željeni rezultat. Naime, uopće nisu uzeli u obzir trend, tj. nema parametra očekivane smrtnosti bez pandemije. Trend već godinama pokazuje da se smrtnost povećava, iz jednostavnog razloga, više je starije populacije.

Još je gora i apsurdnija procjena WHO, oni ignoriraju i trend i još k tome model rade na temelju male promjene kad je smrtnost pala. Time su dobili ekstremnu precijenjenost viška smrtnosti za 2020. godinu. Podmuklo i zlonamjerno varanje javnosti. Ali koje jasno pokazuje da su te institucije znale što rade i da je ovo falsificiranje svjesno napravljeno.

Dakle, 2020. godine je sve normalno, nema pokazatelja viška smrtnosti.

Onda gledamo graf za 2021. i 2022. godinu i tu se zaista vidi ogromno povećanje viška smrtnosti. Ono što je upečatljivo jest da se to povećanje jasno vidi u mlađim i najmlađim dobnim skupinama. Profesor navodi da se ovdje radi o 4 standardne devijacije iznad normalne očekivane vrijednosti!

Još je nešto jako zastrašujuće što se vidi iz podataka. Vidi se povećana smrtnost koja postaje maltene trend, ne smanjuje se (što se inače očekuje, tzv. anticipacijski učinak), nego se čak i dalje povećava.

Profesor izdvaja dobnu skupinu od 15 do 29 godina, kaže ta je skupina svojevrsno povećalo, jer je to skupina u kojoj inače nema viška umiranja. Dok nije počelo cijepljenje, u toj je skupini sve normalno i uobičajeno. Kad su revnosni Nijemci krenuli cijepiti djecu i mlade, u toj se skupini višak smrtnosti povećao za 30%.

Masovno ubrizgavanje mRNA štetnih pripravaka će zasigurno u povijesti čovječanstva biti viđeno kao najveći zločin nad stanovništvom ikad počinjen. Još je i strašnija spoznaja koliko je djece i mladih nastradalo tijekom ove zlokobne covid operacije.

Svi su sve znali! Sve su institucije znale što rade i kakvu štetu nanose ljudima. Ako netko i nije odmah shvatio, podaci su pokazivali nedvojbeni pomor već u početku 2021. godine. No, svejedno su i politika i mediji i „struka“ nastavili dalje svoj smrtnosni juriš na uplašeno stanovništvo.

Studija: https://assets.cureus.com/uploads/original_article/pdf/149410/20230523-18780-kpzba5.pdf

https://rumble.com/v2xcsfi-znanost-vs.-propaganda-prekomjerna-smrtnost-u-njemackoj-u-2021.2022.-godini.html