Billove inovacije će riješiti sve probleme

Billove inovacije će riješiti sve probleme – Najpoznatiji svjetski psihopat Bill Gates, javlja se s konferencije COP28 u Dubaiju, koja je održana prošle godine u 12-tom mjesecu.
On i njegovi bogati pajdaši, koji su svi došli sa svojim privatnim avionima, pričali su „detaljno i opširno“ o zdravstvenim problemima i problemima uzrokovanim klimatskim promjenama.

Bill se toliko brine o poljoprivrednicima i njihovoj tragediji što ne mogu uzgajati hranu zbog „klimatskih promjena“. Ali ne brinite se dragi poljoprivrednici, ima Bill rješenje za vas, uništavanje se sada po novo-govoru zove „inovacija“. Jer „inovacije“ će riješiti sve probleme.
Tako je inovacija i mRNA spasonosni pripravak, pa vidimo da je zaista i učinkovito u rješavanju problema – samo treba pravilno uočiti što ili tko je definirano kao problem.

Gates je inače najveći zemljoposjednik u Sjedinjenim Državama i kupuje i dalje. Neki bi rekli, otima zemlju poljoprivrednicima. Ma ne, on njima pomaže „inovacijom“. Također, jako je aktivan u proizvodnji laboratorijskog, sintetskog mesa, to je isto inovacija kojom pomaže i poljoprivrednicima i stanovništvu, jer najbitnije je da se hranimo zdravo i da smo zdravi, zar ne? Striček Bill uvijek brine o našem zdravlju i dobrobiti.

Najveća tragedija svih nas jest to što svijet vode ovakvi psihopati poput Gatesa. Jer, da nema njih, ne bi bilo ni klimatskih promjena, ni „eksplozije“ razno raznih virusa, uopće svih tih problema koje su oni namjerno stvorili da bi nam nametnuli svoja rješenja i „inovacije“.

Izvor:
https://www.youtube.com/shorts/cfzGNEO78Zc