ekonomski forum u davosu
WEF / WHO

Bolest X u režiji WEF-a i WHO

Najava panela u Davosu koji će se održati 17.01.
Uz nova upozorenja Svjetske zdravstvene organizacije da bi nepoznata “bolest X” mogla dovesti do 20 puta više smrtnih slučajeva od pandemije koronavirusa, koji su novi napori potrebni da se zdravstveni sustavi pripreme za višestruke izazove koji dolaze?

Ova sesija povezana je s Partnerstvom za održivost i otpornost zdravstvenog sustava i Inicijativom za zajednički nadzor Svjetskog gospodarskog foruma.

Je li cijeli svijet doista toliko hipnotiziran da igdje uopće može proći ovakva rečenica – „uz nova upozorenja Svjetske zdravstvene organizacije da bi nepoznata “bolest X” mogla dovesti do 20 puta više smrtnih slučajeva od pandemije koronavirusa“ ?

Kako WHO može znati do čega će dovesti nepoznata bolest?

A mi bismo trebali, i očito pod brižnim vodstvom našeg AP-a i hoćemo – potpisati u svibnju amandmane na IHR i time prepustiti suverenitet svoje države, kao i svoje i živote svoje djece ovim predatorima koji se naslikavaju u Davosu?

Govornici su sve same zvijezde, kao što možete vidjeti u najavi – generalni direktor PR agencije za promociju cjepiva koja se nekad zvala Svjetska zdravstvena organizacija, ministrica zdravstva Brazila koji su donijeli odluku da od ove godine sva djeca od 6 mjeseci pa nadalje MORAJU primiti mRNA gensku injekciju (roditeljima se prijeti i zatvorom i oduzimanjem djece ako odbiju), te predsjednik uprave AstraZenece.

#ExitWHO
#NapustimoWHO

https://www.weforum.org/events/world-economic-forum-annual-meeting-2024/sessions/preparing-for-a-disease-x/