Covid ludilo opet počinje. Hoćeš li sudjelovati ili?

Njemačka njegovateljica koja radi u domu za starije osobe govori o tome kako je jasno da spremaju novo covid ludilo i kako se treba pripremiti i na vrijeme pružiti otpor.

Kaže kako je čvrsto odlučila da neće više dati da joj guraju štapiće u nos niti će ih ona gurati svojim štićenicima. Neće od toga odustati, spremna je na posljedice.

Prije nego službeno krenu s obaveznim maskama i obaveznim testiranjem, treba razgovarati unutar doma i udružiti se. Ako osoblje doma odbije mjere, ako se skupi dovoljan broj zaposlenika koji će odbiti taj teror, što im mogu učiniti? Neće ih sve otpustiti.
Napominje da je odluka na svakom pojedincu hoće li ovaj put sudjelovati, da razmisli želi li izaći iz tog ludila i vratiti se normalnom životu.

Ako opet gurnemo štapiće u nos, kaže ona, nećemo više moći zaustaviti to covid ludilo.

Kod nas su maske i testiranja već vraćeni u nekim domovima za starije i u nekim bolnicama. U zadarskoj bolnici su posjete ograničene na 5 minuta. Očito dobar dio društva nije ništa naučio u zadnje 3 godine, a ti koji su to odlučili nisu baš pratili ni znanost na čijem se oltaru mole. Jer, znanstvene činjenice kažu da su maske potpuno beskorisne i štetne, da su zatvaranja donijela isključivo štetu u svim segmentima društva, općenito sve su mjere donijele nevjerojatnu štetu zdravlju i životima ljudi.

Vidjet ćemo koliko će se ljudi dati ponovno prevariti s potpuno istom pričom koju su nam servirali prije tri godine.