Drama u Mexicu – u iščekivanju negativnog PCR testa!

Dramatični i napeti prilog emitiran na njemačkoj ZDF televiziji, prikazuje dramu koja se odigrala u Mexicu, dramu koja je počela „laganim škakljanjem u grlu“. No, svaki poslušni pripadnik covid sekte zna da lagano škakljanje može značiti zarazu najstrašnijim virusom u povijesti čovječanstva i jedino što je tada ispravno jest testiranje PCR testom (naravno, nakon testiranja brzim antigenskim testom).

Dvije mlade djevojke, na svom „putovanju iz snova“, obje ispravne pripadnice covid sekte, doživjele su šok! Škakljanje u grlu prijeti da pokvari idealno ljetovanje. Sve su napravile kako treba, „nitko se ne čuva tako kao mi“ – plače jedna kroz FFP masku, tri puta su se cijepile, prakticiraju distancu, nose maske i eto, ipak se nad njih nadvila strašna slutnja CORONA virusa.

Nakon testiranja, slijedi neprospavana noć i iščekivanje. Uh, negativna je, kakvo olakšanje! Život se može dalje nastaviti – s nošenjem maski, cijepljenjem, distancom i mjerama. Život ispunjen pravim vrijednostima, nema govora.

Prilog se završava rečenicom – „Njihovo putovanje iz snova se može nastaviti.“
Bolje bi bilo reći – Njihovo površno, nekritičko nabadanje kroz život se može nastaviti, uz potpuno odsustvo razmišljanja i promišljanja svijeta u kojem žive.
Tragično je do kud je došao u svom “razvoju“ prosječan stanovnik takozvanog civiliziranog zapada.

Da citiramo velikog Ljubu Stipišića Delmatu – Čovječe, vrati se sebi, dok još imaš kome!

#DaSeNeZaboravi