Dokazano – različite Pfizerove serije imaju različiti potencijal štete

Njemačka novinarka i podcast voditeljica Milena Preradović obrađuje vruću temu o različitim posljedicama različitih Pfizer serija sa svojim gostima, sveučilišnim profesorima Jörg Matysikom i Gerald Dykerom. Profesor Jörg Matysik je voditelj katedre za analitičku kemiju na sveučilištu u Leipzigu, a profesor Gerald Dyker predaje organsku kemiju na sveučilištu Ruhr u Bochumu. Obojica su u grupi od ukupno pet profesora koji se ovom temom oko različitih serija bave već dugo, te se također već dugo natežu s Biontechom i nadležnim institucijama u Njemačkoj. Postavljaju im pitanja na koji ovi odgovaraju nikako ili šturo.

Voditeljica naglašava da se teza o različitim štetnim posljedicama ovisno o različitim serijama cjepiva, do sada smatrala teorijom zavjere. No, ta je teza sada dokazana u danskoj studiji, koja je upravo to pokazala – da različite Pfizerove serije imaju različiti potencijal štete.

U studiji, kao i u videu, prikazan je graf i kako se kaže – slika govori više od tisuću riječi. Čim ugledate što je na grafu, stvar je prilično jasna.

Studija je napravljena na temelju službenih danskih podataka uzetih iz danske baze za prijavu nuspojava. Na 7 milijuna primljenih doza, prijavljeno je 70.000 slučaja nuspojava. Od toga je 20% ozbiljnih nuspojava, a bilo je čak i 570 smrtnih slučajeva.

Serije označene zelenom bojom na grafu su serije koje su najviše korištene u Danskoj. Npr. serija koja je primijenjena više od 800.000 puta, ima prijavljenih 2000 slučajeva nuspojava. To bi značilo 1 prijava na 400 cijepljenja, što također nije mala brojka, upozorava profesor.

Serije označene plavom bojom su najmanje korištene, no, one imaju najveći broj prijava. Ovdje se radi o jednoj prijavi na svakih 10 cijepljenja, a jedna serija čak ima omjer jedna prijava na 6 cijepljenja.

Serije označene žutom bojom uopće nemaju prijava i kako kaže profesor – „zli jezici bi rekli da se upravo ovako ponaša placebo“.

Brojke pokazuju da su žute serije tj. placebo zastupljene 30%, zelene serije preko 60%, dok su plave opasne serije zastupljene manje od 5%. Pitanje koje se samo po sebi nameće jest kako to da su ove najopasnije serije korištene u tom manjem omjeru? Je li to tako svjesno napravljeno i s nekim ciljem? Jesu li regulatorne agencije i ostali planeri i izvršitelji plandemije znali zapravo što rade i zašto su ove ubojite serije pustili u manjem broju? Jer, jasno je, da su sve serije kao te plave, ogroman broj ljudi bi podlegao ili gadno nastradao, i to bi se onda jasno primijetilo. Ovako su još uvijek umrli i nastradali dio statistike, neki su primijetili da ima „nešto više sprovoda nego prije“, a neki i nisu. I dalje je sve kao normalno, nitko ne pada po cesti.

Daljnja interesantna informacija jest koje je serije od navedenih odobrio njemački Institut Paul Ehrlich. Odobrili su sve plave opasne, veliku većinu zelenih, a od žutih (placebo) samo jednu seriju. Dakle, moglo bi se zaključiti da su znali da se radi o placebu i nisu se ni trudili da ih odobre.

Danska studija, koja je recenzirana i objavljena kod poznatog izdavača, otvara puno pitanja, na koja bi morale odgovoriti službene institucije. One se za sada potpuno oglušuju i doslovno se prave kao da se to njih ne tiče.

Ovo je doista najveća prijevara i medicinski skandal u povijesti čovječanstva, za koji će zločinci i kriminalci koji su ga planirali i proveli jednom ipak morati odgovarati.

Izvor: https://odysee.com/@Punkt.PRERADOVIC:f/Dyker_Matysik_eng_final:6

Danska studija: https://onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1111/eci.13998