dr. Katarine Kat Lindley: Hrvatska treba reći NE Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji

U SREDIŠTU OLUJE – KAMO IDE HRVATSKA I SVIJET 2024.?”
Izlaganje dr. Katarine Kat Lindley na međunarodnom simpoziju održanom u Hrvatskom Saboru 01.12.2023.

Dr. Katarina Lindley je američka liječnica koja je porijeklom iz Splita, te je svoje predavanje održala na hrvatskom jeziku. Osim što je uspješna liječnica koja je predsjedavala brojnim američkim medicinskim organizacijama, Kat je i majka petero djece.

U svom je predavanju govorila o promjenama koje predlaže Svjetska zdravstvena organizacija i koji dolaze u sklopu novog Ugovora o pandemiji i amandmana na Međunarodne zdravstvene propise (IHR).
Svjetska zdravstvena organizacija traži novi pravni okvir za upravljanje i kontrolu, zatim jače i raširene mehanizme za otkrivanje mogućih virusa te dodatno financiranje.

Usvajanjem Ugovora o pandemiji i amandmana na IHR, preporuke Svjetske zdravstvene organizacije postat će obvezujuće za sve države članice, te će direktor WHO Tedros zapravo postati upravitelj zdravlja za cijelu planetu.
U predloženim dokumentima su izbrisana „ljudska prava“ i poštovanje ljudskih prava je nestalo iz WHO dokumenata. Nema jasnih kriterija kod proglašavanja hitne javnozdravstvene situacije, i nema odgovornosti za WHO dužnosnike.

Svjetska zdravstvena organizacija će moći nametnuti cjepne putovnice, neke medicinske tretmane učiniti obveznim, a druge zabraniti, zatim traži od država da prate i cenzuriraju svoje građane na društvenim mrežama, te traže da se između država dijele genetske sekvence i patogeni.

Sve navedeno je grubo kršenje hrvatskog Ustava i suverenosti, zato Hrvatska treba reći NE Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji!

Hrvatska bi možda i rekla NE, ali neće oni koji vode ovu zemlju, a ljudi će, nadamo se, dignuti glavu iz pijeska kad opet krene neka nova plandemija.

#NapustimoWHO
#ExitWHO