James Roguski objašnjava amandmane Svjetske zdravstvene organizacije

U ovom intervju za Radical Independent, James Roguski objašnjava što je sve pronašao u amandmanima na postojeći međunarodni ugovor, koje je objavila Svjetska zdravstvena organizacija.

Roguski navodi kako se u amandmanima pojavljuje čak 263 puta izraz „shall“ koji zamijenjuje trenutni „may“, što zapravo znači da WHO želi potpunu kontrolu, te da će, ako se te promjene usvoje, biti pravno obvezujuće za države članice.

Ono što je zaista alarmantno jest da WHO već u početku dokumenta briše tj. precrtava dio koji govori o poštivanju ljudskog dostojanstva, ljudskih prava i temeljnih sloboda.

Dakle, namjeravaju provoditi propise i naredbe BEZ poštivanja ljudskog dostojanstva, ljudskih prava i temeljnih sloboda !

Također, veliki dio amandmana je posvećen uspostavljanju digitalnog globalnog zdravstvenog certifikata te uspostavljanju globalne digitalne mreže nadzora i praćenja – radi se o potpunom digitalnom zatvoru!

Dokumenti o kojima se govori u videu (važeći na datum 08.02.2023.):

https://apps.who.int/gb/inb/pdf_files/inb4/A_INB4_3-en.pdf Zero draft (Ugovor o pandemiji)

https://apps.who.int/gb/wgihr/pdf_files/wgihr1/WGIHR_Compilation-en.pdf  Predloženi amandmani

Prijevod je automatski uz ručne dorade.
 

Nova vijest: službeno WHO tijelo je donijelo novi dokument u kojem su izgleda ipak odlučili zadržati dio oko ljudskih prava. Više na donjem linku (a i obradit ćemo u narednim objavama): https://jamesroguski.substack.com/p/the-final-report-of-the-international

 

Objavljeno i na:

https://t.me/SlobodniZajedno

https://www.facebook.com/SlobodniZAjedno1/