Klimatska religija određuje koju ćete hranu kupiti i konzumirati

Globalisti ne skrivaju više svoje planove, nakon plandemije nastavljaju punom parom s uvođenjem klimatskog ludila. Omraženi WEF je 14.09.2022. godine objavio članak s nazivom „My carbon-pristup za uključive i održive gradove“ u kojem su razradili smjernice za uvođenje fiksnih osobnih CO2 ograničenja i CO2 putovnica za građane.

Gradska uprava New Yorka i kartičarska kuća American Express dogovorili su međusobnu suradnju, kako bi grad mogao raditi analizu podataka na temelju pojedinačnih kupnji građana u trgovinama. Gradonačelnik smatra da će praćenje odabira hrane vlastitih građana dovesti do smanjenje emisija CO2. Planiraju analizirati koju hranu građani kupuju, te na temelju toga računati CO2 emisije, kako bi na kraju postavili maksimalne vrijednosti kojih će se građani morati pridržavati.

Drugim riječima, građani će moći kupiti samo određenu količinu hrane i samo određenu vrstu hrane. Kontrola će se postići pomoću kreditnih kartica, te će se tako jednostavno moći i odbiti kupnja, ukoliko je kupac prešao svoju propisanu gornju vrijednost. Prema riječima gradonačelnika New Yorka, konzumiranjem govedine riskiramo propast planete Zemlje. Treba se oštro obračunati s govedinom, inače nam nema spasa.

Planirana kontrola i ograničenja su jedino moguća kod plaćanja karticom ili uz korištenje digitalne valute. To je i razlog zašto globalisti žele ukinuti plaćanje gotovinom.

#KlimatskePrijevare
#StopKlimatskomAlarmizmu
#StopCBDC
#NeDamoGotovinu

Izvor:
https://t.me/auf1tv/5603