Krešimir Mišak – WOKE agenda

Krešimir Mišak koji je uvijek zanimljiv sugovornik, govori u ovom isječku iz Atma podcasta o transhumanizmu i o tome što je zapravo woke agenda.

Woke agenda ili transrodna ideologija je prijelazna faza prema transhumanizmu.
Transhumanizam je opasna i otrovna ideologija koja želi uništiti instituciju obitelji i razbiti njen integritet. Zato se djeci od malih nogu natura bolesna priča o raznim rodovima i o promjeni spola.
Cilj je razbiti čovjekov integritet, raščovječiti ga.

Transhumanisti znaju da ukoliko žele doći do djece, a djeca su im cilj, da ih trebaju maknuti od obitelji.

Kako se tome suprotstaviti? Roditelji su ti koji su odgovorni za svoju djecu i u skladu s tim trebaju i postupati.
Sad, u ovo zahtjevno vrijeme, potrebna je aktivnija uloga roditelja. Kako kaže Krešimir „ako želiš odgojiti dijete, odgoji sebe“.

Potrebno je prepoznati razinu programiranja kojem smo izloženi i raditi suprotno.

No, ovo su doista izazovnija vremena od onih u kojima smo mi odrastali i naši se roditelji nisu suočavali sa svim današnjim modernim pošastima. Također, smjeli su mirne duše primijeniti odgojnu metodu „po turu“ bez bojazni da će na vrata grunuti Centar za socijalnu skrb. Današnja maloljetna djeca smiju krenuti u opasni zahvat promjene spola bez roditeljske suglasnosti, čak štoviše, roditelji mogu biti kažnjeni što se protive tom zahvatu.

Za vrijeme covid terora, neke su zemlje poput Australije otvoreno na službenim stranicama poticali djecu da se cijepe bez znanja roditelja i objašnjavali da to nije ništa strašno ako slažu mami i tati, napisali su da je to takozvana „bijela laž“.

Da, doista je potrebno prepoznati razinu programiranja kojem smo izloženi i raditi suprotno.