Kronologija testiranja djece u Sloveniji

Ovo pismo nam je uputila jedna mama iz Slovenije.

Roditelji, jeste li svjesni na što ste pristali?

Obrazac uvođenja ovog zločina je u svim zemljama isti.
Ne dozvolite ovo! Ne testirajte djecu!

 1. Pitaju roditelje da li se slažu sa testiranjem djece. Velika većina roditelja je bila protiv.
 2. Nakon neuspjeha počinju (bez znanja roditelja) sa predavanjem djeci u vezi testiranja, kako to nije ništa strašno, te čak naprave i filmić kako bi im to prikazali. Nastavnici potiču djecu da dignu ruke tko je ZA testiranje. Neshvatljivo ponašanje jer roditelji odlučuju za svoju maloljetnu djecu da li će se testirati ili ne.
 3. Na web stranicama škola reklamiraju filmić: “Zašto sam se cijepio”.
 4. Uvedu dobrovoljno testiranje kući, testove roditelji besplatno preuzimaju u ljekarnama.
 5. Unatoč prvim anketama začuđujuće veliki broj roditelja ipak pristane na dobrovoljno testiranje djece, jer dođe (navodno) do nestašice testova.
 6. Nakon nekoliko mjeseci odluče da je testiranje obavezno, te će se provoditi u školama, ali samo za stariju djecu.
 7. Ubrzo je testiranje postaje obavezno od 1. razreda na dalje. Učitelji prilikom samotestiranja ne smiju dirati djecu, pa se događaju ozljede. Dječak dobije napadaj panike jer je pozitivan prijatelj iz razreda. Na pozitivnu djevojčicu djeca pokazuju prstom te ju odvode u izolacijsku prostoriju. Kao luđaci dezinficiraju svugdje gdje se djevojčica kretala.
 8. Ako pristajete da se dijete testira potpisujete poseban obrazac.
  Piše da ste sa potpisom obaviješteni, ako vlada donese takvu odluku, da nemate pravo na obavezno školovanje osim u slučaju ako se dijete ne testira 3 x tjedno. Na istom obrascu zaokružujete NE, ako NE želite da se dijete testira, te da tada želite online nastavu.
  Ako ne potpišete točno taj obrazac, škola više nema nikakvu obavezu prema djetetu. Ako ste uporni, možda ipak nešto dogovorite, ali sve zavisi od dobre volje učitelja.
 9. Ako ne pristanete na testiranje djeteta, dijete gubi pravo na ocjenjivanje, donose se odluke da se ocjena može dobiti samo u živo tj. ako se dijete taj dan testira.
 10. Potom donose novu odluku, da u slučaju zaraze jednog učenika djeca dalje idu na nastavu, ali se testiraju svi, čak i preboljeli ako je prošlo više od 45 dana – I TESTIRANJE JE SVAKI DAN!!!
  Izuzetak su samo djeca koja su 3x cijepljena.
 11. Slovenski roditelji su pokleknuli u srednjim školama i stravično puno djece je cijepljeno 😰, zapravo većina, a jako puno roditelja je uvjereno da ih i maske štite!
  Propast!!!