Neporecive istine izlaze van

Neporecive istine izlaze van – Dr. John Campbell u ovom videu komentira novi znanstveni rad koji je izašao u Australskom časopisu liječnika opće prakse i koji se bavi dugim covid-om, ali i nekim neželjenim učincima mRNA cijepljenja.
Dr. John kaže da su implikacije ovog rada ogromne.

U radu je navedeno da je nakon cijepljenja s mRNA pripravcima uočen povećan rizik od miokarditisa, nešto što je već odavno poznato, ali kao što kaže dr. John, dobro je da se to priznanje pojavljuje u što većem broju službene medicinske literature.

Zatim navode povećanu ekspresiju spike proteina u mišićnom tkivu, limfnom sustavu i u kardiomiciotima (srčane stanice). Širenje spike proteina apsolutno po cijelom tijelu i to skroz nekontrolirano je nešto za što su i proizvođači i regulatorne agencije tvrdili da se ne događa.

Zatim kažu „cijepljenje doprinosi dugom covid-u“.

Pronađena je potencijalna povezanost cijepljenja sa sindromom POTS – posturalni tahikardijski sindrom koji se manifestira ubrzanim lupanjem srca nakon ustajanja, sjedenja ili ležanja.

Ustanovljeno je da mRNA cjepiva smanjuju tj. suzbijaju imunitet. Mogu uzrokovati razne autoimune bolesti. Potiču rast raka. Te na kraju su još izdvojili autoimuni miokarditis što se manifestira tako da organizam napada vlastiti miokard.

Sigurno i učinkovito, zar ne? Pogotovo upada u oči ova nemila kombinacija „smanjuju imunitet“ i „potiču rast raka“. Hm, što bi se moglo dogoditi u organizmu osobe koja ima smanjeni imunitet i u kojoj se nalazi aktivna tvar koja potiče rast raka?
Struka će sigurno biti zbunjena i neće znati dati odgovor na ovo.

Neporecive istine izlaze van, kap po kap. Izaći će sve van, kad-tad. Samo, hoće li biti dovoljno ljudi da ih poslušaju?

#CjepivaSuSigurnaKaoPijenjeVode

Cijeli video:
https://www.youtube.com/watch?v=k_6Z8DLvJw0

Izvor:
https://twitter.com/thechiefnerd/status/1778029482508460429