Obuka globalne poslušnosti

Obuka globalne poslušnosti s milijardama sredstava za potpunu kontrolu. Psihološki plan za 2030.

Analiza  Corey Lynn-a

Veličina agende koja je izložena u ovom izvješću toliko je zapanjujuća, tako opsežna i toliko štetna za cjelokupnu globalnu populaciju, da smatram da je potrebno da je predstavim u prvom licu prije nego što otvorim poglavlja.
Vrijeme je ključno, stoga je od vitalnog značaja da ove informacije što prije stignu na sve krajeve svijeta.

Corey Lynn

Riječ je o operaciji kontrole uma, treninga poslušnosti i ispiranja mozga na kojoj su globalisti radili nekoliko desetljeća, a počeli su je provoditi punom parom 2016.
Uz iznimku malog broja ljudi koji se dotiču djelića ukupni dnevni red, oni su razvijali svoj glavni plan dok su nam odvlačili pažnju mnogo manjim bitkama.

Ovdje se radi o psihološkom odbacivanju stanovništva kako bi se svi doveli u Agendu 2030. s jednim načinom razmišljanja i razinom poslušnosti koja se prati, kontrolira i boduje, a sve je prerušeno u PreK-12 školski “ugrađeni” program koji uključuje sudjelovanje roditelja i cjeloživotno putovanje “učenja” za sve pod novim “globalnim državljanstvom”, uključujući odrasle.


Još više uznemiruje drugi plan koji se integrira s ovim, baziran na njihovoj verziji “duhovnosti” u pokušaju da se donese potpuno novi sustav vjerovanja natopljen mračnim praksama i prerušen u ljubav i prihvaćanje svih religija.
Kao da je svijet hipnotiziran.