covid cijepljenje djece

Ožiljci na srcu uočeni kod djece mjesecima nakon cijepljenja protiv COVID-19 – studija pokazuje

Neka djeca koja su doživjela upalu srca nakon cijepljenja protiv COVID-19 imala su ožiljke na srcu mjesecima kasnije, pokazalo je novo dugoročno istraživanje.

Istraživači su pratili skupinu od 40 pacijenata u dobi od 12 do 18 godina do godinu dana nakon što je djeci dijagnosticiran miokarditis, ili upala srca, nakon cijepljenja jednim od Pfizerovih ili Moderninih cjepiva messenger RNA. Obavili su niz testova, uključujući ehokardiograme.
MRI srca učinjen je na 39 od 40 pacijenata. Abnormalni rezultati dobiveni su za 26 od onih koji su snimljeni, uključujući 19 koji su imali kasno povećanje abnormalnog tkiva ili znakove ožiljaka.

Dr. Peter McCullough, američki kardiolog i predsjednik Zaklade McCullough, rekao je da su novi podaci u skladu s onim što kardiolozi vide u kliničkoj praksi.

“Ozbiljni slučajevi miokarditisa izazvanog cjepivom protiv COVID-19 u većini slučajeva ne rješavaju se pomoću MRI srca nakon godinu dana praćenja. U nekom trenutku moramo pretpostaviti da kasno povećanje abnormalnih nalaza predstavlja ožiljak ili trajno oštećenje,” rekao je Epoch Timesu putem e-pošte dr. McCullough, koji nije bio uključen u istraživanje.

“Cjepiva protiv COVID-19 treba odmah povući s tržišta do daljnjega. Trebalo bi odmah naručiti opsežne istraživačke programe o subkliničkom i kliničkom miokarditisu izazvanom cjepivom protiv COVID-19 s početnim ciljevima stratifikacije rizika i ublažavanja srčanog zastoja.”

Djeca koja nikad nisu bila u apsolutno nikakvom riziku od covida, sada ozbiljno pobolijevaju i dobivaju trajne ožiljke na srcu koji se ne mogu izliječiti. To zapravo znači da im je smanjena kvaliteta života i naposljetku životni vijek.

Sjetimo se sad svih onih monstruma koji su djecu nazivali vrećama virusa, superširiteljima i bakoubojicima. Sjetimo se da je „cijepljenje djece bila strategija za izlazak iz pandemije“.

Sjetimo se mostruma kardiologa Hrvoja Pintarića koji je izjavio: „Djecu se tjera na sve teže treninge opasne za srce“. Također je u tom novinskom članku istaknuo da je miokarditis od cjepiva jako rijedak, a smrt još rjeđa.
Kardiolog, a sam srca nema. Ni srca ni duše ni morala.

U kojem trenutku su liječnici prestali biti ljudi?

Izvor: https://www.theepochtimes.com/health/some-vaccinated-children-have-heart-scars-after-myocarditis-long-term-study-5446348