Pravi neprijatelj je čovječanstvo

Pravi neprijatelj je čovječanstvo – Donosimo isječak iz dokumentarnog filma „Nema seljaka, nema hrane, hoćete li jesti kukce?“ (No Farmers, No Food: Will You Eat The Bugs?) u kojem je objašnjeno kada je nastao lažni klimatski narativ i tko ga je osmislio.

Prije klimatskog narativa, narativ koji je osiguravao potrebu za državama s čvrstom i jakom kontrolom društva, bio je hladni rat. No, nakon pada Berlinskog zida i raspada Sovjetskog Saveza, globalisti su morali smisliti novo opravdanje.

Članovi Rimskog kluba, među kojima su bili i Mihail Gorbačov i Al Gore, sastali su se 1991. godine i kao rezultat tog okupljanja je nastao dokument pod nazivom „Prva globalna revolucija“.

U dokumentu su naveli sljedeće:

“U potrazi za zajedničkim neprijateljem koji bi nas ujedinio, došli smo na ideju da bi zagađenje, prijetnja od globalnog zagrijavanja, nestašice vode, glad i tome slično moglo ispuniti taj cilj. Stoga je pravi neprijatelj samo čovječanstvo.

Na temelju toga je nastala prvo Agenda 21, pa zatim Agenda 2030 pomoću koje globalistički bolesnici pokušavaju pod krinkom ugroženosti planete, uvesti famozni novi svjetski poredak, koji je ništa drugo do porobljavanje svih beskorisnih izjelica – kako nas vole zvati.

U implementaciji Agende 2030, strateški partner je Svjetski ekonomski forum s poznatom krilaticom „nećete imati ništa i bit ćete sretni“. Kina se također diči da je odigrala ključnu ulogu u stvaranju Agende 2030.
Da citiramo fra Maria Knezovića „strukture grijeha su posvuda i duboko su umrežene“.

UN, WEF, EU, WHO i sve ostale međunarodne organizacije koje trenutno dominiraju u svijetu, uključujući i nacionalne vlade, svi oni zapravo rade protiv Čovjeka.
Što više ljudi toga postane svjesno, bit će veći otpor i time i mogućnost promjene.

Cijeli dokumentarac:
https://theepochtimes.com/epochtv/nofarmersnofood-5390883?utm_source=partner&utm_campaign=wideawake_media&src_src=partner&src_cmp=wideawake_media