Pritisak na trudnice ekstreman i potpuno neetičan

Na saslušanju Narodne građanske komisije u Kanadi, svjedočili su razni ljudi, od običnih građana do poznatih javnih osoba.
Gospođa u videu svjedoči kako su se zdravstveni djelatnici ponašali prema trudnicama tijekom covid krize.
Kaže da je pritisak na trudnice bio ekstreman i potpuno neetičan!

Trudnicama je rečeno – morate se cijepiti ili vam liječnik neće doći na porod!

Gospođa opisuje slučaj svoje necijepljene prijateljice koja je čekala svoje četvrto dijete. Trudnoća nije bila komplicirana i odlučila se da će roditi kod kuće. No, trudovi su joj počeli četiri tjedna prije i suprug ju je odvezao na hitni prijem. Tamo ih je dočekao hladni tuš, jer nitko s odjela ginekologije nije htio doći do nje niti joj pomoći. S obzirom da nije cijepljena, rekli su da ne žele imati ništa s njom. Jadna žena je provela 30 minuta u ambulanti u trudovima i tamo se porodila uz pomoć bolničara.

Bravo za Kanadu, tu navodno demokratsku progresivnu i slobodnu zemlju.

Bravo za zdravstvenu struku, koja je pokazala – osim da im je u glavi doslovno slama i da im je razmišljanje nepoznat pojam – da su se pretvorili u odljuđene monstrume bez trunka čovječnosti i etičnosti.

Narodna građanska komisija (National Citizen’s Inquiry) je inicijativa koju vode građani i koju financiraju građani i koja je potpuno neovisna od vlade. Početkom 2023. nacionalno nadležno tijelo pokrenulo je saslušanja Kanađana i stručnjaka kako bi istražilo vladine politike povezane s bolešću COVID-19 na pravedan i nepristran način.

Poveznica na kojoj možete vidjeti više o radu komisije:
https://nationalcitizensinquiry.ca/