Stiže nova pandemija

Stiže nova pandemija kaže Tedros. – Neizabrani generalni direktor WHO Tedros, koji ne odgovara nikome osim svojim farmaceutskim financijerima, zahtijeva da države članice potpišu novi Ugovor o pandemiji i amandmane na IHR, te da se također što prije provede nacionalna ratifikacija tih zloglasnih dokumenata i da se krene kako on kaže u „odgovornu implementaciju“.

Generalna skupština UN-a je prilagodila političku deklaraciju o prevenciji, spremnosti i odgovoru na pandemiju kako bi sve članice UN-a bile spremne na zajednički odgovor.

Kaže Tedros kako je covid 19 bio strašan i promijenio živote mnogim ljudima, te da se nastalo nepovjerenje u službene institucije zbog „bujice mitova i dezinformacija“.

I zaključuje: „Ne smijemo si dozvoliti iste greške.“

To zapravo znači da si ne smiju dozvoliti da se itko buni protiv njihove psihopatske tiranije, da će se zato pobrinuti da ugase sve nezavisne medije i platforme kako ljudi ne bi mogli doći do istinite informacije.
Nadalje, čim dobiju potpise zemalja članica u svibnju 2024. godine, Tedros može proglasiti izvanredno stanje, zatvoriti granice, uvesti lockdown, zatvoriti škole, uvesti obvezne liječničke tretmane i cjepiva. Jer, nakon potpisa, sve WHO preporuke postaju pravno obvezujuće za države članice.

Stiže nova pandemija, vjerojatno i više njih, jer Tedros jasno kaže nije pitanje hoće li biti nova pandemija, nego kada. Po svemu sudeći, novu će pustiti kad im države predaju svoju suverenitet na pladnju.

#ExitWHO
#NapustimoWHO

Izvor: TABU.